Terug naar overzicht

EuroSys - IT Solutions op zoek naar nieuwe medewerkers!

Een totaalservice aanbieden. Zo luidt het uitgangspunt voor de gehele EuroSys - IT Solutions groep. Voor een uitgebreid gamma aan hard- en software kunnen particulieren, vrije beroepen en (kleine) zelfstandigen terecht in de verschillende winkels van EuroSys waaronder de Megastore te Hasselt. 

Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen terecht in het Euroys Business Center, gevestigd in Houthalen. Hier is men gespecialiseerd zich in totaaloplossingen voor alles wat met de ICT-infrastructuur van een onderneming te maken heeft, van hard- en software tot IP telefonie en datacommunicatie, van copy en printing tot het volledige bedrijfsnetwerk.. 

Onder hetzelfde dak zit zusteronderneming IT Solutions. Deze focust zich op geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor ondernemingen uit de distributie-, retail- en servicesector. 

Om te voorziene groei te kunnen realiseren is de EuroSys - IT Solutions groep regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk zeker ons arbeidsmarktfilmpje en kijk op www.eurosys.be/vacatures en www.itsolutions.be/nl/jobs voor de openstaande vacatures.