Terug naar overzicht
22-12-2022

EuroSys steunt ook in 2022 4 goede doelen

Over enkele dagen sluiten we 2022 af. Omdat we dat graag in schoonheid doen, steunen we ook dit eindejaar enkele prachtige goede doelen. We zetten ze graag eventjes in de kijker:

  • Stijn vzw is een zorgnetwerk van organisaties die zich inzetten voor personen met een beperking. Hun zorg gaat van dagopvang, woonopvang en begeleid wonen tot thuisbegeleiding en werkbegeleiding. De groep bestaat uit 11 dienstencentra.
  • Bring a Smile vzw zet zich in voor ernstig zieke en minderbedeelde kinderen. Bij alles wat ze doen, hebben ze één ding voor ogen: kinderen weer een smile op hun gezicht te bezorgen. Want ieder kind verdient toch een lach!
  • De Mucovereniging is een nationale vereniging die zich inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen met muco. Zij streven naar een beter en langer leven van alle mensen met muco in ons land, door families te ondersteunen, informatie te geven, de belangen te verdedigen en wetenschappelijk onderzoek te steunen.
  • Ondernemers voor een Warm België is een organisatie van ondernemers die werkt met ondernemers om mensen, vooral kinderen, gelijke kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen. Ze focussen zich momenteel op drie werkgebieden: onderwijs, voeding en cultuur, waarin ze projecten ondersteunen met financiële en/of logistieke middelen.

We zijn blij dat we ook dit jaar weer ons steentje kunnen bijdragen aan enkele warme organisaties. Zo kunnen zij het nieuwe jaar met een glimlach starten. En dat doet ons deugd.

Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2023.

Hartverwarmende groeten,
Het EuroSys Team