Terug naar overzicht
04-11-2013

EuroSys is WatchGuard Benelux Reseller 2013

Tijdens het jaarlijkse WatchGuard partner evenement voor de Benelux regio van 25 oktober in de Efteling te Nederland, heeft EuroSys de award gekregen voor de partner met de hoogste groei cijfers voor het gehele WatchGuard portfolio, ook heeft EuroSys zich hiermee bewezen als commited partner. De award werd uitgereikt door Alex Thurber, VP of Sales van WatchGuard, en Etienne van der Woude, Regional Sales Manager van WatchGuard.
 
Volgens Etienne van der Woude komt deze award niet onverwachts, EuroSys is al jaren één van de meest succesvolle WatchGuard partners. Om als bestaande partner dan nog steeds met de beste cijfers te groeien is dan ook bijzonder knap, wellicht heeft dat mede te maken dat alles in de lift zit bij EuroSys gezien de positieve ontwikkelingen die zij als bedrijf mee maken, aldus Etienne van der Woude.
 
EuroSys is zeer vereerd met deze onderscheiding die de inzet van de gecertificeerde Watchguard specialisten en de andere medewerkers beloond

Heeft u interesse in een oplossing van Watchguard? Dan bent u bij EuorSys aan het juiste adres, neem contact op via [email protected] of telefonisch via 011 60 90 10.