Terug naar overzicht
10-04-2017

“EuroSys wordt Platinum partner van KYOCERA Document Solutions.”

“Heren ik moet u proficiat wensen” zo begon de nieuwe CEO Hendrik De Hertogh van KYOCERA Document Solutions België KDBE onlangs de meeting naar aanleiding van het afsluiten van FY17. We zijn dan ook verheugd om met EuroSys Business het “Platinum” partnership in ontvangst te nemen.

Kyoera Platinum Partner

Het Platinum partnership benadrukt onze dagdagelijkse inzet voor onze klanten en prospecten en dit zowel op commercieel als op technisch vlak. Slechts enkele geografisch geplaatste partners zijn uitverkoren om deze waardering uit te stralen naar klanten en prospecten.

Samen staan we garant voor :
-    Besparing op uw totaalprintfactuur tot wel 30-40%
-    Automatische voorraad tonerlevering
-    Feilloze technische support met >99% klanttevredenheid na eerste interventie
-    Gebruik van ons exclusief 3-kleurenteller systeem
-    Overzichtelijke facturatie
-    Actieve commerciële opvolging met meer dan 25 jaar Kyocera expertise
-    ……

Kyocera reeks

Over EuroSys:
EuroSys wil bedrijven, overheden en scholen inspireren in tijden van digitale transformatie met innovatieve oplossingen wat resulteert in betere inzichten, beslissingen en projecten.
Vanuit onze vestigingen in Houthalen en Halle richten wij ons op KMO's (vanaf 5 werknemers), scholen en overheden. We hebben zes focusgebieden: IT-infrastructuur, Cloud Solutions, Printers en Multifunctionals, Telecom Solutions, Onderhoud & Support en Opleidingen. Wij bieden onze klanten de meest complete en passende ICT-oplossingen gaande van advies, implementatie, support, onderhoud tot opleidingen. Bovendien denken we steeds 'een paar stappen vooruit' zodat onze klanten steeds werken met future proof-oplossingen.

Over KYOCERA:
KYOCERA Document Solutions, waarvan het hoofdkantoor in het Japanse Osaka gevestigd is, is een toonaangevende fabrikant van document imaging-oplossingen en documentbeheersystemen, zoals kleuren en monochrome multifunctionals, printers en groot-formaatapparaten. De producten van KYOCERA zijn bekend om hun unieke duurzame componenten die niet alleen garant staan voor een grotere betrouwbaarheid, maar ook voor minder afval - waardoor de producten over hun volledige levensduur een lagere Total Cost of Ownership (TCO) bieden.

Tot slot:
Interesse in een gratis printaudit of optimalisatie van uw print- en documentenomgeving ? Neem gerust contact met me op.

Danny Willekens
Printing & Solutions Consultant
LinkedIn
[email protected]
GSM +32 493 51 56 06