Terug naar overzicht
18-09-2018

EuroSys zamelt 4774 euro in voor Bednet!

cheque Bednet

HOUTHALEN – 18 september 2018 - Zaterdag organiseerde we een sponsorwandeling van onze hoofdzetel in Houthalen naar het gebouw van Bednet in Leuven. Met deze wandeling sluiten we een jaar aan activiteiten voor de vzw af. Onze directie en enkele collega’s wandelden de volledige 53 km uit en overhandigden het ingezamelde geld van 4774 euro aan Bednet.

Een actie opzetten die wat meer geld in het laatje zou brengen voor Bednet. Dat was het doel van ons. Omdat EuroSys ook veel inspanningen levert voor de gezondheid van zijn werknemers, besloten we er een sportieve actie van te maken. Zo kwamen we op het idee om te voet naar Bednet te wandelen en zo het geld te overhandigen. Onze directie en enkele collega’s engageerde zich meteen om de volledige afstand van Houthalen naar Leuven uit te wandelen.

Mark Aerts, commercieel directeur EuroSys: “Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen toch de lessen kunnen meevolgen, dit door de technologie hiervoor te faciliteren, het helpen van deze kinderen en de link met de technologie maakt dit voor ons een project wat ons na aan het hart ligt. De steun die we financieel, logistiek en mentaal ontvangen hebben, vooraf en tijdens de tocht zelf, heeft ons door de moeilijke momenten getrokken, prachtig om te zien hoe ons volledige bedrijf ons gesteund heeft en de ontvangst bij Bednet was een moment om nooit te vergeten! De massage was wel meer dan welkom!”

De medewerkers van Bednet waren ook gecharmeerd door deze actie! Sophie Reyntens, verantwoordelijke communicatie en fondsenwerving bij Bednet: “EuroSys sloot hun actie symbolisch af met een wandeltocht naar ons kantoor in Leuven. Knap hoe de wandelaars hun eigen grenzen zaterdag verlegden, speciaal voor zieke kinderen en jongeren. Heel mooi ook hoe alle collega’s als een blok achter de wandelaars stonden. Ze zamelden samen een prachtig bedrag in voor Bednet. Het ingezamelde geld zal rechtstreeks naar computermateriaal gaan voor zieke leerlingen. ” 

Nogmaals bedankt aan iedereen voor de morele en financiële steun!!

Het EuroSys team