Terug naar overzicht
09-12-2021

Extra manier om tijd bij te houden in Teamleader Focus

Teamleader Focus lanceert nieuwe tijdsregistratie mogelijkheden voor MOVE- en BOOST-gebruikers. Je hebt nu niet 1 manier om je tijd bij te houden maar 5 verschillende. Jij kiest welke van deze vijf opties het beste bij je past.

  1. De stopwatch

Start de stopwatch in het begin van je opdracht en stop hem als je klaar bent. Deze optie is beschikbaar in de browserversie én op de mobiele app, zodat je overal aan je time tracking-behoeften kunt voldoen.

 

  1. De checkboxer 

Gebruik deze optie voor het aanmaken en plannen van taken, calls en meetings in Teamleader Focus, ook in combinatie met de Projecten en de Agenda.
 

  1. De EOD’er

Voer je tijdregistratie(s) aan het einde van de dag met de hand in via de optie voor eenmalige tijdregistratie.

 

  1. De after-work’er 

Voer je tijdregistraties wekelijks in via de Weekly Time Tracking. 10 minuten aan het einde van de week, en je bent klaar om het weekend in te duiken.

 

  1. De gluurder 

Via de overzichtspagina zie je alle urenstaten in Teamleader Focus. Hierdoor kan jij kijken welke uren factureerbare en niet-factureerbare uren zijn.

 

Uren vergeten? Geen probleem!

Stel je bent iets vergeten bij het invullen van je uren. Dan is er nu een makkelijke manier om dit aan te vullen. Klik op de lege ruimte in jouw tijdregistratie-overzicht en vul de ontbrekende gaten in. Daarnaast zal Teamleader Focus ook automatisch de ontbrekende tijdspanne suggereren. Handig toch?

 

Heb je nog vragen of wens je graag een gesprek met een van onze collega’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.