Terug naar overzicht
23-01-2017

Ga de uitdaging aan en maak kans op een Sportuitrusting!

Wij dagen u uit voor het Fitste Bedrijf

 

Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, maandag 16 januari of 23 januari 2017?
Het heeft geen belang: wij dagen jouw bedrijf uit om fitter te worden. 

In de huidige arbeidscontext wordt er veel gesproken over werkbaar werk.
We worden met z’n allen steeds ouder en moeten langer blijven werken. Hierdoor wint de focus op werkbaar werk steeds aan belang. Jouw bedrijf kan zich onderscheiden op de arbeidsmarkt door een beleid te voeren dat medewerkers fit, gezond en gemotiveerd maakt en houdt. Zo’n beleid heeft niet enkel een positieve impact op de werkvloer; het zorgt voor een positief imago, verhoogde rentabiliteit en een betere klantenservice.

Ik heb in 2016 aan den lijve ondervonden dat een duurzaam gezondheidsbeleid loont!
Onze deelname aan de wedstrijd creëerde een ongezien groepsgevoel onder de collega’s. Fitte, gezonde en gemotiveerde medewerkers leiden tot hogere rendabiliteit en klantentevredenheid. Gelukkige CEO's en werknemers zijn 46% productiever, 31% effectiever en 36% meer gemotiveerd.

Onder begeleiding van gezondheidscoaches
De wedstrijd ‘Het Fitste Bedrijf’ wordt georganiseerd door Ready2improve en Galilei (Groep Randstad), met steun van EuroSys, Bioracer, SD Workx en andere partners. De wedstrijd start en eindigt met een fitheidsmeting van alle deelnemende medewerkers. Tussen begin- en eindmeting krijg je twaalf weken de tijd om met allerlei activiteiten de fysieke en mentale fitheid van je medewerkers te verbeteren. Naast initiatieven om samen te sporten, krijgen deelnemende medewerkers informatie over gezonde voeding en stressreductie. Het bedrijf dat gemiddeld de meeste vooruitgang boekt, wordt voor die provincie bekroond tot Het Fitste Bedrijf.

Sporttruitje voor 100 bedrijven
Ruim honderd zaakvoerders en eigenaars van Limburgse bedrijven krijgen maandag 23 januari - naast een verduidelijkende brief - een sporttruitje in de bus. Zo blijft er geen excuus meer over om niet deel te nemen. Om de teamgeest binnen het bedrijf verder aan te scherpen, geeft Bioracer de mogelijkheid om een gepersonaliseerd shirt te bestellen voor het hele team aan voordeeltarieven.  

Start 2017 fit

“Mij rest nog één boodschap: neem deel en versla het EuroSys-team. Schrijf je vandaag nog in!” 
Meer info over de wedstrijd en deelname: www.hetfitstebedrijf.be

Strijdlustige groeten,

Mark Lens
Chief Enthusiasm Officer

Linkedin
T. +32 11 60 90 10 | G. +32 475 95 03 35 
[email protected]