Terug naar overzicht
30-04-2020

Home office en toch telefonisch bereikbaar

Met Home Office van innovaphone werk je nu nog gemakkelijker van thuis uit!

De coronacrisis beïnvloedt momenteel ons privé- en beroepsleven. Vele werkgevers zijn op zoek naar oplossingen om de gezondheid van hun medewerkers te beschermen. Werkomgevingen waarin thuiswerk mogelijk is en die eenvoudig en snel omgezet kunnen worden, worden zeer belangrijk. Innovaphone kan je hierbij helpen!

Werken vanuit huis – zonder enige beperking
Met het innovaphone IP-telefoonsysteem innovaphone PBX en het universeel werk- en communicatieplatform myApps krijg je een platform dat het mogelijk maakt het dagelijkse werk zoals gewoonlijk voort te zetten.

• onafhankelijk van de locatie – werk altijd en overal
• altijd flexibel – myApps past zich aan elk apparaat aan, of het nu een pc, een smartphone, een tablet of een desktop-pc is
• onmiddellijk gebruiksklaar – je hebt geen complexe VPN-infrastructuur nodig

De ideale oplossing voor ieder bedrijf
Van kleine en middelgrote bedrijven met meerdere vestigingen tot grote bedrijfsomgevingen – voor iedereen is er de perfecte oplossing.

• flexibel uitbreidbaar
• onbeperkt schaalbaar
• geschikt voor elke bedrijfsgrootte en -structuur

Met de minimale inrichting in het Home Office werken
Om te kunnen werken in het Home Office heb je een telefoon (IP-telefoon& of Softphone)en een goed functionerende internetverbinding nodig. De reikwijdte van onze oplossing is altijd dezelfde, of je nu kiest voor een on-premise installatie (dan loopt innovaphone MyApps op een gateway of gevirtualiseerd) of voor de Home Office-oplossing (deze zit volledig in de cloud, dus je hebt geen extra hardware nodig). De verschillende telefoniefunctionaliteiten plus een complete Unified Communications oplossing is altijd beschikbaar.

De veiligheid is gegarandeerd – ook in het Home Office
Talrijke veiligheidsfuncties en -mechanismen zijn standaard in de innovaphone PBX geïntegreerd en staan gratis ter beschikking.

• de innovaphone Session Border Controller (SBC) biedt betrouwbare bescherming tegen cyberaanvallen
• met de innovaphone Reverse Proxy worden cyberaanvallen vroegtijdig herkend en afgeweerd
• beveiligingsprotocollen zoals DTLS-SRTP en ICE (STUN + TURN) garanderen een end-to-end codering
• twee-factor authentificatie verhindert dat onbevoegde toeging kunnen krijgen

Home Office – alles ook vanuit de cloud
Ja kan ons innovaphone myApps werk- en communicatieplatform ook vanuit de cloud gebruiken. De commerciële flexibiliteit en de technologische eenvoud van onze cloudoplossing maken het mogelijk alle verschillende functies van het universeel werk- en communicatieplatform innovaphone myApps te gebruiken – zonder grote investeringen of inspanning voor bediening en onderhoud.

MyApps
De innovaphone Communications Client myApps vervult alle functies van een Unified Communications Client. Het is een client die er hetzelfde uitziet en hetzelfde werkt op al uw apparaten, waarmee je kunt chatten en telefoneren, de inhoud van jouw scherm kunt delen, videoconferenties kunt houden, voicemail kunt bedienen en beluisteren en in één oogopslag de presence-informatie uit de agenda’s van jouw collega’s kunt zien. Met myApps heb je toegang tot al deze functionaliteiten, die zich in de vorm van individuele apps in uw myApps client bevinden.

Heb je nog meer functionaliteiten nodig die je nog nergens hebt gevonen, maar wel zelf kan ontwikkelen? Dan biedt MyApps je een framework met basisfuncties die je daarbij kan gebruiken, zoals de mogelijkheid tot twee-factor authenticatie en dat je app op verschillende aparaten zal werken.