Terug naar overzicht
12-10-2014

HP roept netsnoeren ‘LS-15’ terug

HP roept netsnoeren ‘LS-15’ terug

HP heeft wereldwijd 6 miljoen netsnoeren teruggeroepen. Deze werden tussen september 2010 en juni 2012 verkocht bij HP- en Compaq-notebooks, mini notebooks en bepaalde docking stations. Volgens het bedrijf bestaat het risico dat sommige kabels zo heet worden dat deze kunnen zorgen voor brandgevaar. 

Wat moet u doen?

Heeft u tussen september 2010 en juni 2012 een notebook of docking station van HP of Compaq gekocht? Dan adviseren wij u het typenummer van het meegeleverde netsnoer te controleren.

Beschikt u over een netsnoer met het opschrift ‘LS-15’? 
Wij raden u aan meteen te stoppen met het gebruik van betreffende netsnoeren, en deze te laten vervangen. Via dit programma kan u controleren of u al dan niet een van de zes miljoen getroffen snoeren heeft. Als dat het geval is, zal HP het snoer kosteloos omruilen. HP belooft binnen 3 tot 5 werkdagen een nieuw snoer te laten bezorgen. 
Enkel probleem netsnoer

HP benadrukt dat het probleem alleen in het snoer zit . Dat betekent dat laptops geen schade hebben kunnen oplopen door gebruik van een onveilig exemplaar.

Als u meer informatie of advies wenst over deze recall, neem gerust contact op met ons. We voorzien u graag van een persoonlijk advies. Contacteer ons via [email protected] of +32 11 60 90 10