Terug naar overzicht
21-03-2017

HP vindt het printen opnieuw uit

September 2016 – lanceert HP Inc.(HP), een krachtig nieuw portfolio multifunctionele A3-printers (MFP’s).

Nieuwe generatie multifunctionele A3-printers

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.

Vandaag maakt HP een volledig nieuw A3 MFP portfolio bekend, inclusief drie PageWide platformen en 13 LaserJet platformen die verkrijgbaar zijn als 54 verschillende SKU’s (Stock Keeping Units) met opties als in-line hoge capaciteit sorteren/nieten, gaatjes maken en brochures( boekjes) drukken. Met het aanbieden van deze vele opties biedt HP de channel partners een breed scala aan mogelijkheden en flexibiliteit in prijs om zo aan de behoeften en vraag van hun klanten te voldoen.

De HP PageWide Enterprise en Pro platformen zorgen dat kleur betaalbaar wordt “kleur wordt het nieuwe zwart/wit” , samen met hoge printsnelheden en aanzienlijke energiebesparing ten opzichte van laserprinters uit hetzelfde segment. De simpele bouw van de HP PageWide – met maar drie vervangbare componenten –zorgen voor lagere servicekosten voor channel partners. De single en multifunction apparaten hebben printsnelheden die variëren tussen de 40 ppm en 60 ppm (en naar 80 ppm in General Office mode). De HP PageWide Pro is verkrijgbaar vanaf begin lente 2017 en de HP PageWide Enterprise vanaf de herfst van 2017.

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.

Highlights van HP's nieuwe A4 MFP introductie vandaag:

  • 16 nieuwe generatie HP PageWide en LaserJet platformen zorgen voor vernieuwing binnen het printer segment.
  • Toonaangevende beveiliging voor apparaten, documenten en data en dit zowel voor printers als voor multifunctionals.
  • Geavanceerde monitoring systemen gebaseerd op cloud en big data analytics om service en printbenodigdheden te kunnen meten.
  • Kleur wordt het nieuwe zwart/wit voor de  HP PageWide technologie.

Jarenlang heeft HP de kopieer industrie de technologie gemist om diensten efficiënter te maken, bij te blijven met de laatste security software en kleur betaalbaarder te maken. HP brengt hier vandaag verandering in met een nieuw portfolio van nieuwe generatie A3 MFP printing solutions waarbij betrouwbaarheid, eenvoud, veiligheid en onderhoud centraal staan en printing wordt heruitgevonden.

Met het door HP vandaag geïntroduceerde en vernieuwde Managed Print Specialist (MPS) reseller programma in combinatie met het meest geavanceerde portfolio van A3 MFP en A4 PageWide en laserprint oplossingen voor kantoor, is HP nu in staat trends te zetten in de markt naar Everything-as-a-Service en verder een kentering te veroorzaken van losse verkoop naar contractuele verkoop.

Door innovatieve, vernieuwing in printtechnologie toe te passen op hun multifunctionele A3-printers, veranderen ze hun markt. HP verbetert de klantbeleving en van hun partners, terwijl tegelijkertijd een groei op het gebied Managed Print en Document services mogelijk is. Dit is wat ze bedoelen met het opnieuw uitvinden van printing.

De HP LaserJet Managed MFP’s zijn verkrijgbaar als multifunctionele toestellen, dit met kleur of monochrome printopties, met snelheden van 22 ppm tot 60 ppm. De nieuwe LaserJets beschikken over de duurzame onderdelen en de snelste reparatietijden in de markt van A3 - laser apparaten. Deze toestellen zijn vanaf de lente van 2017 beschikbaar.

HP Smart Device Services

HP introduceert ook HP Smart Device Services (SDS), een reeks van cloud tools met verschillende mogelijkheden om service te verbeteren. Het monitort en diagnosticeert talrijke servicebehoeften om zo de down-time te minimaliseren en kosten te besparen. Als voorbeeld het proactief vervangen van onderdelen vlak voordat deze aan onderhoud toe zijn om stilstand te voorkomen en het vermijden van vroegtijdig vervangen van inkt en toners.

Smart Device Services (SDS) ondersteunen de nieuwe A3 LaserJets en A3 PageWide Enterprise en Pro platformen. SDS is ook geschikt voor HP’s legacy vloot van FutureSmart printers en MFP’s. Hiervoor verbetert SDS de service voor de printers van partners en zal de up-time omhoog gaan. Het is beschikbaar voor gecertificeerde channel partners, zonder aanvullende kosten, voor alle apparaten die HP Originele supplies gebruiken.

’s Werelds meest veilige printers en MFP’s

Bij het ontwikkelen van de nieuwe HP A3 MFP’s stond de print veiligheid voorop. Klanten willen hun intellectuele eigendom en vertrouwelijke informatie beschermen. De HP PageWide en LaserJet Enterprise bieden toonaangevende ingebouwde beveiligingsfuncties, waaronder Sure Start, run-time intrusion detection en whitelisting, waardoor ze ’s werelds meest veilige printers zijn. De HP PageWide Pro-apparaten beschikken over beveiligingsfuncties als secure boot en firmware integrity checking.

brochure veiligste HP printers

De nieuwe HP PageWide en LaserJets kunnen gebruikt worden in combinatie met HP security services en het JetAdvantage portfolio van management en security software – zoals HP JetAdvantage Security Manager – de enige oplossing in de markt voor geautomatiseerde print security compliance monitoring waardoor partners geen omkijken hebben naar het beveiligen en beheren van deze apparaten.

Channelpartner-programma’s

HP heeft een op service gebaseerd channel programma geïntroduceerd om het succes van channel partners voor HP’s A3 portfolio te ondersteunen. Gecertificeerde partners, waaronder EuroSys, ontvangen vaste prijzen, sales tools en ondersteuning in service.

Interesse in een printstudie, ontzorging van uw printerpark en/of multifunctionals, interesse in onze print- en documentoplossingen? Neem gerust contact op!

Patrick Temmerman
Printing & Solutions Consultant 

linkedin PT
Tel +32 11 24 69 12| Gsm +32 493 51 55 73
[email protected]