Terug naar overzicht
20-02-2019

KYOCERA upgrade A3 TASKalfa

Nieuwe features maar vooral “SECURITY first”

“As from now” stellen wij met trots het nieuwe assortiment KYOCERA A3 TASKalfa aan u voor. In dit assortiment vinden we uiterst veilige printoplossingen voor organisaties van elke omvang. Enkele interessante features werden toegevoegd maar vooral op gebied van beveiliging van digitale documenten (prints, scans, …) werden grote stappen gezet. Tenslotte is een MFP/Printer doorheen de tijd een IOT geworden met heel wat “storage” aan boord. Hierdoor behoort het Kyocera gamma tot één van de veiligste printoplossingen in de markt.

De nieuwe reeks is gebaseerd op een gelauwerde engine, die al dienst deed in bestaande toestellen binnen het TASKalfa-gamma. De bekroning door BLI tot ‘het meest betrouwbare merk van kleurenkopieertoestellen’ geeft aan dat deze engine zijn betrouwbaarheid heeft bewezen. De uitvaltijd wordt tot een minimum herleid, wat dan weer resulteert in een verbeterde productiviteit van de gebruikers. De nieuwe line-up bevat zowel kleuren- (TASKalfa 2553ci, TASKalfa 3253ci, TASKalfa 4053ci, TASKalfa 5053ci en 6053ci) als monochrome toestellen (TASKalfa 5003i en TASKalfa 6003i) die snelheden tot 60 pagina's per minuut kunnen halen voor de snelste modellen in de serie.

kyocera taskalfa eurosys

Keyless 10,1”  kleuren-aanraakscherm met ingebouwde human activity sensor

Voor de nieuwe TASKalfa serie werd er geopteerd voor een groter 10,1” aanraakscherm zonder fysieke knoppen. Alles werd “touch” gemaakt wat het gebruiksgemak ten goede komt en een bredere toegang tot een aantal functies voor documentbeheer en documentoplossingen biedt.

kyocera touch panel

Nieuw is de human activity sensor waardoor machines automatisch uit slaapstand komen indien een gebruiker zich aanbiedt aan de MFP. Deze functie zorgt voor minder wachttijd alsook een uiterst laag energieverbruik waardoor we ons steentje bijdragen aan een beter milieu en op directe kosten kunnen drukken.

kyocera human activity sensor

Uw Printer/MFP is een IOT … Security first geboden!

De nieuwe toestellen kunnen potentiële infiltratie van malware of ongeautoriseerde firmware in gebruikerssystemen voorkomen dankzij de meegeleverde Trusted Platform Module en Secure Boot. Gegevens worden beschermd door de standaard Run-Time Integrity Checks en de ingebouwde datacoderingsfunctie, waarmee dit nieuwe assortiment een aanzienlijke upgrade betekent op het vlak van afdrukbeveiliging.

kyocera taksalfa a3 eurosys

Aan de keuze voor een stabiele en kostenbesparende printpartner gaat altijd een pre-sales traject vooraf. Een goed gesprek vooraf maakt tevreden klanten achteraf en daar gaan we voor….. alleen maar supertevreden klanten waar we een jarenlange relatie mee opbouwen en waar we steeds met opgeheven hoofd mogen binnenwandelen.

Bent u van mening dat uw huidige printinfrastructuur veel beter(-koop) kan, dan zit ik heel graag met u samen om van gedachten te wisselen. Contacteer me en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Spreken we elkaar kortelings ? Ik kijk er alvast naar uit.

Met vriendelijke groeten,

Danny Willekens
Printing & Solutions consultant
linkedin
[email protected]