Terug naar overzicht
03-12-2021

Microsoft Teams Essentials, gemaakt voor kleine bedrijven

Hoewel de afgelopen 20 maanden voor alle organisaties een uitdaging zijn geweest, zijn kleine bedrijven het zwaarst getroffen. Zij hebben bijna elk aspect van de manier waarop zij werken en met klanten werken moeten aanpassen, vaak zonder toegang tot essentiële tools en technologieën. De wereld gaat niet terug naar de "oude" manier van werken, dus kleine bedrijven hebben oplossingen nodig die speciaal zijn ontworpen voor hun unieke behoeften om te kunnen gedijen in dit nieuwe normaal. 

Microsoft introduceert met trots Microsoft Teams Essentials. Dit is het eerste standalone aanbod van Microsoft Teams dat speciaal voor kleine bedrijven is ontworpen. Het biedt alle functies die kleine bedrijven nodig hebben om hun klanten van dienst te zijn, zoals onbeperkte groepsvideogesprekken tot 30 uur, groepsgewijs chatten, bestandsdeling en agendabeheer. En voor slechts 3,40 euro per gebruiker per maand is het de meest betaalbare alles-in-één oplossing die momenteel op de markt is. 

Teams Essentials is gemaakt voor kleine bedrijven 

Met Teams Essentials kunnen kleine bedrijven, van restaurants tot detailhandelaren en professionele dienstverleners, eenvoudig op nieuwe manieren vergaderen, samenwerken, communiceren en hun klanten van dienst zijn. 

De behoefte aan betaalbare communicatietools is niet beperkt tot traditionele kleine bedrijven met winstoogmerk. Non-profitorganisaties, religieuze organisaties, scholen en gemeenschapsgroepen hebben ook moeite om effectief met elkaar in contact te komen en samen te werken. Deze organisaties en kleine bedrijven moeten snel aan de slag kunnen, en Teams Essentials maakt dat mogelijk zonder dat IT-kennis nodig is. Met Teams Essentials kunnen zowel mensen met als zonder een Teams-account eenvoudig en effectief deelnemen. Hoewel de gratis versie van Microsoft Teams nog steeds beschikbaar is, biedt Teams Essentials uitgebreide mogelijkheden zoals langere vergaderingen en meer opslagruimte. Laten we eens nader bekijken hoe Teams Essentials aan jouw behoeften kan voldoen. 

Dankzij uitgebreide vergaderlimieten en gebruiksvriendelijke functies kan je professionele vergaderingen organiseren 

 ms teams essentials 1

Nauw samenwerken met klanten en partners kan voor elk bedrijf een uitdaging zijn zonder de juiste communicatiemiddelen. Teams Essentials combineert de bestaande Teams-mogelijkheden met functies die speciaal zijn ontworpen voor kleine bedrijven en gemeenschapsgroepen:  

 Langere vergadertijden: met vergaderingen die tot 30 uur kunnen duren, hoef je je geen zorgen te maken dat je Teams Essentials-vergadering uitloopt, of je néén-op-één vergadert of in een groep. 

Grote vergadercapaciteit: met de mogelijkheid om tot 300 mensen tegelijk te ontvangen, biedt Teams Essentials de mogelijkheid om iedereen in dezelfde virtuele ruimte onder te brengen. 

Integratie in agenda's: naast de integratie met Outlook Agenda kan je met de nieuwe Google Agenda-integratie in Microsoft Teams jouw bestaande agendaprogramma gebruiken om de planning bij te houden en jouw vergaderingen te beheren.  

Eenvoudige, gemakkelijke uitnodigingen - Het is heel eenvoudig om mensen uit te nodigen voor een vergadering. Voeg ze gewoon toe aan de Teams vergadering uitnodiging met behulp van hun e-mailadres. Ze ontvangen dan een uitnodiging met een link om mee te doen. En als ze geen Teams hebben, wordt de vergadering direct in hun browser geopend. Aanmelden, inloggen of installeren is niet nodig. 

Interactieve vergaderingen Met professionele vergadertools en mogelijkheden als vergaderlobby, virtuele achtergronden, Samen-modus, live ondertiteling, live reacties en meer kan elke organisatie boeiende vergaderingen organiseren. 

Met de mogelijkheid om bestaande tools te koppelen en inhoud op één plaats op te slaan, is het eenvoudig om georganiseerd te blijven 

ms teams essentials 2

Teams Essentials vereenvoudigt de communicatie voor kleine bedrijven en gemeenschapsgroepen met één oplossing voor chatten en vergaderen, waardoor tijd wordt bespaard en, wat nog belangrijker is, vergaderingen en gesprekken in context blijven. Het bevat tools om effectief met iedereen samen te werken, waaronder Office-webapps, bestandsdeling, groepschats, taakbeheer en meer. 

Extra cloud-opslag: maak je geen zorgen over te weinig opslagruimte of verspilde tijd met het zoeken naar documenten. Gemakkelijk mee-auteurs, bekijken, bewerken en opslaan van Office 365-bestanden. Teams Essentials biedt in totaal 10 gigabyte (GB) aan bestandsopslag, wat twee keer zoveel is als de opslagruimte die beschikbaar is in de gratis versie van Teams. 

Doorlopende chat - Alle gesprekken in Teams zijn doorlopend, zodat je het gesprek gaande kunt houden en nooit de context of continuïteit verliest. Het gesprek houdt niet op als de vergadering is afgelopen. 

Sjabloon voor groepschats voor kleine bedrijven: start snel een groepsproject en organiseer vergaderingen met wie je maar wilt, wijs taken toe aan teamgenoten en maak polls om snel feedback te krijgen, allemaal in één hub die productiviteit naar een hoger niveatilt. *Komt binnenkort naar desktop en web. 

Chatten, vergaderen en samenwerken met iedereen - of je nu samenwerkt met iemand binnen of buiten jouw organisatie, gebruikmaakt van de Teams-app of inbelt, jouw chat- en samenwerkingservaring blijft op één plek. Je hoeft niet meer van de ene app naar de andere te springen als je aan een project met een extern bedrijf werkt. 

Mobiel chat dashboardklik op de dashboardweergave in een één-op-één- of groepschat om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle gedeelde inhoud, netjes geordend in categorieën, zoals locaties, foto's, bestanden, takenlijsten, aanstaande evenementen, weblinks en meer. *Beschikbaar voor klanten die rechtstreeks bij Microsoft kopen. 

Teams Essentials biedt de waarde en ondersteuning die kleine bedrijven nodig hebben 

Kosten zijn van het grootste belang voor elk bedrijf en elke gemeenschap. Microsoft Teams Essentials biedt de meeste waarde tegen de beste prijs. En met een vereenvoudigde interface die gemakkelijk te leren is, is het voor werknemers eenvoudig en gemakkelijk om snel productief te zijn. 

Haal het meeste uit jouw technologische hulpmiddelen - met rijke communicatiefuncties tegen de laagste kosten op de markt, met 3,40 euro per gebruiker per maand, Teams Essentials biedt uitstekende waarde voor kleine bedrijven en gemeenschapsgroepen. 

Ondersteuning van Microsoft - Teams Essentials wordt ondersteund door Microsoft en draait in de Azure-cloud. Dit betekent veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties en ondersteuning. Microsoft is er om je te helpen met de technologie die je nodig hebt, binnen jouw budget. 

Contacteer EuroSys via [email protected] voor advies en ondersteuning op maat van jouw organisatie.