Terug naar overzicht
15-04-2020

Online training Microsoft Teams - 30.04.2020

Op 30 april geven we een online training over Microsoft Teams. Deze training is ideaal voor iedereen die interesse heeft in het platform. Na het volgen van deze training begrijp je de waarde van Microsoft Teams als platform voor de toekomst. De verworven kennis zal voor comfort zorgen wanneer je aan anderen uitleg mag geven of vragen rond Teams mag beantwoorden. U heeft meteen ook alle kennis in huis om zelf te starten.

De training start met een demo van de mogelijkheden van Teams. Vervolgens leer je welke componenten Teams bevat onder de motorkap en waar en hoe welke gegevens worden verwerkt en opgeslagen. We delen inzichten over het Microsoft netwerk en de impact op beveiliging en performantie en zetten je op weg rond planning, governance en life cycle management. We sluiten af met de integratie van telefonie.

AGENDA

10:00 – Introductie – Microsoft en Office 365 en Teams
10:15 – Samen werken: uitdagingen
10:25 - Microsoft Teams – een functionele verkenning
11:00 – Starten met Teams
*Planning en Governance
*Is Teams een veilige omgeving?
*Scenario's om mee te starten
*Best practices
11:45 – Teams en telefonie
12:00 – Einde Masterclass
12:00 - 14:00 Q&A
De Q&A blijft open tot 14:00. Deelnemers kunnen in- en uitchecken wanneer ze willen.

Spreker: Hans Demeyer, Supplier of Optimism & Transformation

Schrijf in en mis dit niet! Enkele dagen voor de online meeting krijg je een vergaderverzoek met de link naar de online sessie. Gelieve dan ook zeker je online aanwezigheid te bevestigen door de Teams meeting te aanvaarden! Zo hebben wij een idee wie gaat volgen.