Terug naar overzicht
30-03-2017

Op zoek naar een AZURE REMOTEAPP alternatief?

AWINGU, een perfect alternatief is nu beschikbaar!

De service van de AZURE REMOTEAPP zal stopgezet worden in Augustus 2017. De communicatie hier omtrent beschrijft een partnership met Citrix die een vervangende service aanbiedt. Awingu bied je vandaag al een perfect alternatief!

Wat zijn de gelijkenissen en verschillen tussen AWINGU en AZURE Remoteapp?
Awingu heeft veel meer te bieden dan Azure RemoteApp.

Awingu beschikt over een online werkplatform. Wij activeren Single Sign-on op al je Cloud Applicaties, dit geeft je access tot al je files. Of deze nu intern zijn of opgeslagen in cloud solutions. Awingu is bovendien voorzien van security maar biedt ook gebruiksvriendelijke samenwerking.

“Awingu is de makkelijkste, snelste en vlotste manier voor bedrijven om de overgang te maken naar een Mobile First en Cloud First wereld.”  Steve Guggenheimer, CVP & Chief Evangelist, Microsoft

Implementeren van Awingu op Azure
Awingu op Azure is zeer eenvoudig. De configuratie duurt slechts 5 minuten, tijdens deze korte set-up stel je zowel een Awingu Virtual Applicatie en een back-end op. (App Servers, Active Directory, file servers) Het enige wat je nog hoeft te doen is het uploaden van je applicatie(s) op de applicatie servers, je applicaties configuren en gebruikers aanmaken in de Active Directory.

Wil je hun verhaal horen?
InfoDidac is de ontwikkelaar van ‘ProEco’. Dit is de basis administratie software dat in meer dan 1300 scholen gebruikt wordt in de Franstalige Belgische community. ‘ProEco’ is een legacy software dat lokaal op de Pc van de eindgebruiker draait. Het is niet gemaakt als SaaS service. In de 21ste eeuw hebben scholen en hun administratie nood aan meer flexibele en efficiënte middelen. Infodidac heeft daarom beslist om een cloud versie van ProEco te bouwen, namelijk CloudEco. Deze kwam tot stand dankzij de samenwerking tussen Awingu en Microsoft Azure.

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.

Bron:
http://alternative-for-azure-remoteapp.awingu.com/

Heb je nog meer vragen? Contacteer ons voor een voorstel op maat!

Jo Suttels
B2B Account Manager
linkedin

[email protected]
T. +32 477 86 92 33