Terug naar overzicht
26-04-2022

Overal bereikbaar dankzij Innovaphone VoIP

Flexibiliteit is enorm belangrijk geworden in ons leven. En dus ook op ons werk. We willen vooral kunnen kiezen waar we werken. Op kantoor, thuis, op een terras... Maar waar we ook werken, we willen er altijd bereikbaar zijn. Daar moeten we dus rekening mee houden bij de keuze van een communicatieoplossing.

Anywhere Workplace van Innovaphone

Innovaphone maakt met haar PBX de Anywhere Workplace mogelijk. Daarbij focussen ze zich op drie punten:

  • Flexibiliteit: Een vast telefoontoestel, een softphone of een mobiele telefoon, alle toestellen kunnen gemakkelijk bediend worden met de Unified Communications client myApps. Deze werkt trouwens met een overzichtelijke user interface en brengt de mogelijkheden van Unified Communications samen: Innovaphone IP PBX of Cloud PBX, historiegegevens, videotelefonie, audio- en videoconferenties, chat, bedrijfsdirectories, beschikbaarheidsstatus en application sharing.
     
  • Mobiliteit: Smartphones en tablets kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in het centrale VoIP-telefoonsysteem. Zo geniet je ook onderweg van alle VoIP-telefoniefunctionaliteiten en ben je bovendien overal beschikbaar op hetzelfde nummer.
     
  • Veiligheid: Het spreekt voor zich dat bij zoveel flexibiliteit en mobiliteit ook extra beveiliging nodig is. Anywhere Workplace geniet van dezelfde veiligheidsprotocollen als de Innovaphone PBX en wordt bovendien beschermd tegen aanvallen vanuit het internet door de Innovaphone Reverse Proxy en de Innovaphone Session Border Controller (SBC).

Wens je hier graag meer informatie over? Dan kan je altijd contact opnemen met onze Telecom Consultant. Of download de whitepaper over Anywhere Workplace op de website van Innovaphone.