Terug naar overzicht
08-07-2022

Pas afgestudeerde IT-ers krijgen gratis praktijkopleiding tijdens onze EuroSys Summer School

Deze zomer organiseren we, samen met SyntraPXL, voor het eerst onze Summer School. Deze Summer School is een gratis training van twee weken waarin toekomstige IT’ers gerichte praktijkervaring opdoen die de deelnemers een belangrijk voordeel geeft op de arbeidsmarkt. De Summer School richt zich specifiek op afgestudeerden uit ICT-opleidingen in dag- én avondonderwijs. De besten van de klas kunnen mogelijk ook bij ons aan de slag.

Studenten die afstuderen na een ICT-opleiding hebben een zeer degelijke theoretische kennis. Maar om zelf snel aan de slag te kunnen ontbreekt vooral praktijkervaring. Onze engineers hebben een heel pakket aan waardevolle tips & tricks verzameld in een 2 weken durende training. Die geeft de schoolverlaters een jumpstart wanneer ze voor het eerst in de praktijk stappen. Zo zullen ze ondergedompeld worden in de wereld van Microsoft (365) en de oplossingen van WatchGuard, Veeam, managed services en vele anderen.

Lieven Boes, COO: "Onze Summer School is zo ontwikkeld dat we de theoretische kennis op een zeer doelgerichte manier zeer snel en efficiënt kunnen aanvullen met kennis uit de praktijk. Het geeft de deelnemers aan onze Summer School een belangrijk voordeel: ze zijn sneller inzetbaar en dat is een belangrijk voordeel voor het ontwikkelen van hun carrière in de IT-sector. Ze komen met een soort ‘turbo’ aan de start. In samenwerking met SyntraPXL hebben we de training zo opgebouwd dat de deelnemers op 2 weken praktisch bruikbare vaardigheden opdoen waar ze anders vele maanden voor nodig hebben. We bekijken trouwens nu al om dit concept nog te herhalen."

Omdat we geloven in deze vernieuwende training zullen deelnemers die opvallen door hun aanpak en leervermogen zullen immers bij ons aan de slag kunnen als support engineer.

De Summer School vindt plaats van 17 tot 31 augustus. De opleiding is gratis voor pas afgestudeerden en het aantal plaatsen is beperkt.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://business.eurosys.be/summer-school