Terug naar overzicht
03-06-2021

Teamleader wordt Teamleader Focus

Teamleader opereert vanaf vandaag onder de nieuwe naam Teamleader Focus. Met deze naamsverandering legt het bedrijf de nadruk op de behoefte aan het behouden van focus en structuur, in een voortdurend veranderende omgeving.

Informatie over klanten en projecten is vaak versnipperd over verschillende apps, tools en domeinen. Teamleader helpt je – als work management tool - om focus terug te winnen en overzicht te bewaren. Daarnaast levert het inzichten die je nodig hebt om controle te houden over je werk en je passie.

Teamleader Focus weerspiegelt dan ook de behoefte aan een centrale plek waar al de nodige informatie en gegevens samengevoegd worden, in plaats van het verspreiden van informatie over verschillende tools heen.

Wat betekent deze naamsverandering nu voor jou als klant? Als klant zal je weinig impact ondervinden. De naamsverandering zal voornamelijk opvallen binnen de communicatie die Teamleader uitstuurt. Verder zal de link naar je Teamleader Focus platform automatisch veranderen wanneer je inlogt. Had je deze link als bookmark ingesteld, dan pas je die best ook even aan.

Indien je nog vragen hebt over het aanbod van Teamleader Focus, kan je steeds terecht op onze webpagina over Teamleader.