Terug naar overzicht
22-12-2015

Upgrade snel en GRATIS naar Windows 10

Vertrouwd. Onverwacht.
Ontdek alle fantastische dingen die u met Windows 10 kunt doen.

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met de veiligste Windows ooit. Upgrade nu gratis naar Windows 10 Pro. Maak meteen werk van uw voornemen, want de gratis upgrade is maar geldig tot 29 juli 2016. Sinds 4 januari werken bovendien wereldwijd al 200 miljoen toestellen op Windows 10. Uw bedrijf kan toch niet achterblijven?

Werkt eenvoudig en is gratis

Als u de upgrade vóór 29 juli 2016 hebt geïnstalleerd, ontvangt u gratis een volledige versie van Windows 10, dus geen proefversie en geen beperkte versie.

Het voelt vertrouwd

Het Startmenu is terug en verbeterd, u hebt nu direct toegang tot uw favoriete zaken. Uw bestanden blijven behouden en de aan de taakbalk vastgemaakte apps vindt u daar ook weer terug.

Snel. Compatibel. Veiliger

Windows 10 start 28% sneller op dan Windows 7, komt snel uit de slaapstand en heeft meer beveiligingsfuncties dan ooit. Bovendien is het ontworpen om te kunnen samenwerken met de hard- en software die u al gebruikt.

Geniet van fantastische nieuwe functies

Windows 10 zit boordevol innovaties als Microsoft Edge, de gloednieuwe browser, en Continuum, dat de mogelijkheden voor touch of typen op pc’s en tablets aanzienlijk vergroot.

We willen u ondersteunen

Neem contact op met uw account manager of stuur een mailtje naar [email protected] en wij begeleiden u en uw bedrijf met de upgrade naar Windows 10 (Pro).

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.