Terug naar overzicht
13-08-2021

Veilig printen: waar kan het mis gaan?

Wie denkt dat een printer een onschuldig apparaat is, heeft het mis. Ook printers bevatten vele kwetsbare punten op vlak van bedrijfsveiligheid. Om te voorkomen dat gevoelige informatie, data en documenten in verkeerde handen terechtkomen, is het van belang je bewust te zijn van waar het allemaal mis kan gaan.

Onderstaande afbeelding geeft je een overzicht van de mogelijke wegen waar de veiligheid van je geprinte documenten in het gedrang kan komen (bron: HP Secure Managed Print Services).

Je printomgeving moet je in staat stellen je bedrijfsactiviteiten uit te voeren, zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je gegevens. Het creëren van een veilige printervaring vergt veel tijd en middelen. Als HP Smart Printing Services Partner nemen we je graag het werk uit handen, zodat jij je kan focussen op de kern van je bedrijfsactiviteiten.

Hoe kan EuroSys je helpen?

Ons EuroSys Printing Team behaalde onlangs het certificaat van HP. Zo kunnen we met behulp van specifieke tools de security kwetsbaarheden van jouw printers en MFP’s in kaart brengen. We bieden je steeds een veilige, beheersbare en kostenbesparende oplossing. Heb je interesse of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder!

Tel: +32 11 24 69 12
[email protected]