Terug naar overzicht
18-09-2017

Webinar: Ransomware Total Security strategie met Threat Detection & Response

Op donderdag 12 oktober 2017 organiseren we een gratis WatchGuard webinar over de Total Security strategie met Threat Detection & Response. Dit Nederlandstalig online seminarie wordt gegeven door Martijn Nielen, Sr. Sales Engineer WatchGuard, en is de ideale kans om alles te weten te komen over de beveiligingsstrategie van WatchGuard. 

Threat Detection and Response (TDR) is een abonnement dat volledig met de Firebox integreert. Dankzij vroegtijdige detectie kan TDR de gevolgen van uitbraken verminderen. TDR verzamelt en analyseert data van de firewall en endpoints in uw netwerk om bedreigingen proactief te detecteren en erop te reageren. 

WatchGuard is de eerste security vendor die op basis van deze gecombineerde indicatoren automatisch intelligente beslissingen kan nemen en onmiddellijk kan ingrijpen op de endpoint zonder tussenkomst van een medewerker. Bovendien zijn endpoints van 'de werknemers onderweg' ook zelfstandig in staat om bestanden ter controle aan te bieden aan sandboxes. 

In het webinar laten we zien dat de combinatie van alle Firebox security indicatorensamen echt het verschil uitmaken. Dankzij de Total Security strategie bestrijdt u ransomware en andere bedreigingen zeer effectief.

Schrijf u hier in voor het webinar

Webinar: Ransomware Total Security strategie met Threat Detection & Response 
Donderdag 12 oktober 2017 om 14u (duur: 45 min.)
Presentator: Martijn Nielen, Sr. Sales Engineer WatchGuard Technologies
Taal: Nederlands

Na uw registratie zal u een bevestigingsmail ontvangen met informatie over hoe u kan deelnemen