Opleiding Microsoft Outlook & timemanagement

microsoft outlook

Niveau: Beginner
Duur: 1/2 dag 
Product: Microsoft Outlook 

 
 
 

 

 

Outlook is een geïntegreerde oplossing voor communicatie en het organiseren van jouw dag. Het doel van timemanagement is snel en efficiënt de vloed aan mails omzetten naar bruikbare output, zodat je jouw dag beter kan organiseren. 

Doelstellingen 

Na deze opleiding ben je in staat Outlook in de praktijk te kunnen gebruiken / integreren. Het luik timemanagement focust op enkele richtlijnen die de overvloed aan mails beheersbaar maken. 

Doelgroep 

Deze opleiding is geschikt voor eindgebruikers die productief met hun mails en tijd willen omgaan, om op die manier de dagdagelijkse einddoelen te kunnen bereiken. 

Hoofdonderwerpen 

  • E-mail: Berichten verwerken, berichtopties, snelle stappen, templates, handtekeningen, bijlagen, concepten, mappen, categorieën. 
  • Contactpersonen: Contactpersonen beheren 
  • Agenda: Afspraken maken en wijzigen, Terugkerende afspraken, Evenementen. 
  • Taken & Notities: Taken en notities aanmaken, wijzigen of verwijderen. 
  • Timemanagement: Proactief leren rekening houden met het onverwachte, plannen. 

KMO portefeuille 

Met kmo-portefeuille kunnen kmo’s jaarlijks aanspraak maken op subsidies voor opleidingen. EuroSys is officieel erkend door de Vlaamse overheid als opleidingsverstrekker. Dit laat jou als klant toe om maximaal van subsidies te genieten. Meer info kan je hier terugvinden. Erkenningsnummer: DV.O105087

Interesse in deze opleiding? Contacteer ons voor meer informatie en een offerte.