Office 365

De opleiding Office 365 is de nieuwe Office in de cloud waar u online kan werken met mail, agenda, contactpersonen & taken. 

Duur: 
1/2 dag
Details

Business2Beach event

Voor bedrijven( > 5 bedienden), overheden en scholen op 22 juni in Beachclub Degreez.
Inspirerende sprekers | Beurs | Food & drinks | Entertainment | Erika Van Tielen 

Duur: 
1/2 dag
Details

Opleidingen & Seminaries

Eurosys beschikt over een eigen opleidingscentrum in Houthalen waar onze trainers u en uw medewerkers praktijkgericht onderdompelen in de eindeloze mogelijkheden van IT.

Open voor iedereen

Onze opleidingen staan open voor iedereen, ook als u geen gebruikmaakt van de diensten van Eurosys. Ontdek hieronder ons open opleidingsaanbod.

Incompany

Elk bedrijf heeft andere behoeften en andere vragen. Daarom biedt EuroSys naast open opleidingen ook de mogelijkheid om te kiezen voor een incompany opleiding. Hier gaan we uit van de concrete behoeften en vragen van de medewerkers binnen uw bedrijf. Interesse in de mogelijkheden van onze incompany opleidingen? Contacteer ons vrijblijvend.

Uitgebreid aanbod

Ook de andere bedrijven uit onze groep organiseren regelmatig open opleidingen van Google Adwords tot Dynamics NAV. Het totaalaanbod van de opleidingen van onze groep kan u ontdekken op onze eventsite.

KMO portefeuille

Met kmo-portefeuille kunnen kmo’s jaarlijks aanspraak maken op subsidies voor opleidingen. EuroSys is officieel erkend door de Vlaamse overheid als opleidingsverstrekker. Dit laat u als klant toe om maximaal van subsidies te genieten. 
Meer info kan u hier terugvinden. 
Erkenningsnummer: DV.O105087

Maak een afspraak