Terug naar overzicht

Business2Beach event

Doelgroep: 
Professioneel
Prijs: 
€0.00

Op donderdag 22 juni organiseren we Business2Beach. Op dit event kan u in een ontspannen sfeer genieten van verschillende inspirerende sprekers. We halen de zomer erbij met live cooking, cocktails en entertainment van een flyboarder. Ook de locatie is een topper: Beachclub Degreez in het Nederlandse Panheel. Erika Van Tielen begeleidt u door deze dag.

We verwelkomen u vanaf 14u met een verfrissend drankje. Om 14u30 heten Mark Aerts en Lieven Boes u welkom en vertellen ze u meer over de vernieuwing en de toekomstplannen van EuroSys. Om 15u start dan de eerste sessie. Wim Vandebergen van HP vertelt over “De toekomst van personal computing toestellen”. Daarna is het de beurt aan Mathias De Groe van DELL om te spreken over “The Future of Storage”. Tijdens de pauze kan u contacten leggen en de standen van onze leveranciers bezoeken. Vanaf 16u heeft u de keuze tussen enkele simultane sessies. Arnout Van den Bossche sluit met zijn komische show “Burn-out voor beginners” de sessies af. Om 18u is er live cooking en om 19u is het tijd voor de uitreiking van de klanten awards. De dag sluiten we af met een flyboarder die u zijn meest spectaculaire stunts laat zien.

Agenda

14u00 Ontvangst: Registratie, drankje, beurs & netwerking 

14u30 EUROSYS: Maak kennis met het "Nieuwe" EuroSys. 
(Mark Aerts - Commercieel Directeur B2B - Bestuurder - EuroSys)

15u00 HP: De toekomst van personal computing toestellen. 
(Wim Vandebergen - Country Manager Commercial Channel & SMB HP)
De laatste 10 jaar is er een enorme diversiteit ontstaan in personal computing devices. Innovaties en trends volgen mekaar snel op. Mobieler werken staat centraal. Kunnen we een voorspelling maken van welke richting we de komende jaren uitgaan? 

15u20 DELL EMC: The Future of storage. 
(Mattias De Groe - Sales Director Datacenter & Cloud - Belux Dell EMC)

In het huidige economische klimaat staan innovatie, flexibiliteit en klantenbinding centraal. Hoe blijf je als bedrijf relevant in deze snel veranderende wereld, hoe kan de informaticadienst aan de basis staan van meer efficiente processen en nieuwe bronnen van inkomsten en welke rol speelt het datacenter in deze evolutie? Een sessie rond digitale transformatie voor kleine en middelgrote bedrijven.

15u40 Pauze: beurs & netwerking

16u00 WATCHGUARD: Hoe omgaan met aanvallen van buitenaf. 
(Martijn Nielen - Senior Sales Engineer WatchGuard Technologies)

Hackers viseren niet alleen meer de grote multinationals. Met behulp van geautomatiseerde tools slagen ze erin om steeds meer kleinere KMO's het slachtoffer te maken. Ontdek hoe WatchGuard omgaat met deze bedreigingen door middel van hun all-in-one security platform.

 INNOVAPHONE: Secure your voice
(Wim Rapol - Telecommunication Professional Innovaphone)

Door de wereldwijde hack begin mei woedt weer volop de vraag wie of wat zoal vatbaar is voor cyberaanvallen en hoe men zich hiertegen kan beschermen. Tijdens deze recente cyberaanval werden niet enkel computers en servers gehackt, maar ook gebruikers van domotica, camera’s en telefoniesystemen werden slachtoffer.  Hoe zit dat dan met onze telefonie die nu ook via het “internet” verloopt? Hoe kunnen we onszelf en onze klanten beschermen tegen deze aanvallen?

16u30 VEEAM: Tijd besparen, risico’s verkleinen en kosten verlagen? Veeam maakt de ‘Always-On Enterprise’ mogelijk! 
(Dimitri Dutron - Channel Manager Belux Veeam)

Leer meer over de uitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben op het gebied van back-up, herstel en replicatie en de uitgebreide, maar eenvoudige oplossingen die Veeam hiervoor biedt.

 MICROSOFT: “Azure is the new black” 
(Hans Demeyer - SO Microsoft)

In de 21ste eeuw wil je niet langer gevangen zitten in een lokale, snel verouderende IT. Je bedrijf wil groeien en de middelen waarmee je de groei ondersteund moeten mee evolueren. U vindt op de markt diverse aanbieders van cloudoplossingen. Microsoft Azure is er een van. In deze sessie verneemt u op onderhoudende wijze waarom het ook de meest voor de hand liggende keuze is

17u00 “Burn-out voor beginners”
(Arnout Van den Bossche - Comedian/Engineer)

Arnout blikt in deze komische voorstelling terug op zijn verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. Bij gebrek aan nuttig werk begon hij zijn collega’s te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? Alle archetypes die hij ontdekte, komen uitgebreid aan bod. Arnout toont aan dat humor en zelfrelativering heel belangrijk zijn op het werk en hij geeft zijn eigen overlevingstips mee. De show is verfijnd, subtiel, diepmenselijk, hilarisch, maar vooral herkenbaar. De beste remedie tegen een burn-out.

18u00 Live cooking & cocktails, bezoek beurs & netwerking

19u00 Uitreiking klanten awards

20u00 Flyboarding show, beurs & netwerking

21u00 Einde van het officiële gedeelte. Napraten kan met een hapje & drankje.

Schrijf u vandaag nog in voor dit niet te missen event!

Terug naar overzicht