Over ons

Wij gaan voor Happy Profit

 

Wij bij EuroSys gaan voor Happy Profit, elk bedrijf moet winst maken, maar naast de winst vinden we het ook belangrijk een bepaalde meerwaarde te bieden. Voor ons is dit het bieden van “Customer & employee value with minimal waste and happy profit”. Met andere woorden, het gelukkig maken van klanten en werknemers rekening houdend met het rendement en duurzaamheid van het bedrijf.

Wij groeien ieder jaar met 25 procent. Wij kunnen daarbij een beroep doen op 70 ervaren medewerkers zowel in sales als techniek. Wij investeren heel veel in onze mensen, opleidingen maken daarvan een onderdeel uit.

EuroSys Business wil bedrijven inspireren in tijden van digitale transformatie met innovatieve oplossingen wat resulteert in betere zakelijke inzichten, beslissingen en projecten. Onze kernwaarden zijn expertise, passie, transparantie, innovatie en duurzaam ondernemen.

Vanuit onze vestigingen in Houthalen en Halle richten wij ons op KMO's (vanaf 5 werknemers), bedrijven, en overheden. We werken aan de hand van zes focusgebieden: IT-infrastructuur, Cloud Solutions, Printers en Multifunctionals, Telecom Solutions, Onderhoud & Support en Opleidingen.

Omdat klantentevredenheid centraal staat bieden wij de meeste complete en passende ICT-Oplossingen op maat aan. Dit gaande van advies, implementatie, support en onderhoud tot opleidingen. Tegenwoordig evolueert technologie zo snel dat het essentieel is om toekomstgericht te werken. Bij het aanbieden van een oplossing kiest EuroSys steeds voor een Future Proof product.
 

Geen businessgebruiker? Ontdek Selexion Digital voor thuis of EuroSys voor scholen.