Terug naar overzicht

Onze printers en multifunctionals bieden meer gebruiksgemak en rendement tegen lagere kosten! Vertrouw op ons gespecialiseerd Document Solutions team.

EuroSys printing

Ben je op zoek naar een degelijke printer of multifunctional voor jouw bedrijf? Het gespecialiseerd Document Solutions team van EuroSys staat je hierin graag bij. Onze service gaat veel verder dan alleen de verkoop en het onderhoud van printers, copiers en multifunctionals. We bestuderen het printgedrag van je medewerkers, analyseren hun printbehoeften en brengen alle bestaande toestellen en kosten in kaart. Op basis hiervan krijg je een voorstel dat niet alleen het gebruiksgemak en rendement verhoogt, maar je ook geld bespaart.

Hoe een zakelijke printer kiezen?

Onze Document Solutions specialisten helpen je graag verder met:

 • A4/A3/A1/A0 printers en MFP’s
 • Servicecontracten
 • Handhaving, centralisatie en standaardisatie van je printerpark
 • Print Policy
 • Documentbeheer
 • Printoplossingen & Document archiverings oplossingen
 • Beveiliging

EuroSys printing solutions

De voordelen van samenwerken met EuroSys voor je printerpark

1. Kosten besparen
Samen bekijken we wat voor je printers en multifunctionals de meest voordelige optie is. Een vaste kost per afdruk of betalen voor de verbruikte toner per afdruk? Deze studie is kosteloos en geheel vrijblijvend.  Verder drukken we de kosten door het standaardiseren van je machinepark en het optimaliseren van het onderhoud.

VERGELIJK JE HUIDIGE PRINTKOSTEN EN BESPAAR, DOE HIER JE AANVRAAG

2. Gebruikscomfort verhogen
Je medewerkers krijgen de mogelijkheid om te printen vanop zowel hun PC, laptop, tablet als smartphone, vanop kantoor of eender welke locatie. Wanneer je dit wenst, installeren we een systeem voor gebruikersidentificatie.  Zo belanden persoonlijke documenten nooit in de handen van iemand anders (bv. HR, loonadministratie, boekhouding, …)

3. Kwaliteitstoestellen tegen betaalbare prijs
Als officiële partner van  HP (Managed Printing Services)  en KYOCERA (Click-IT) mag je steeds rekenen op kwaliteitstoestellen. Samen met deze leveranciers bieden we serviceprogramma’s aan waardoor je zelf geen voorraad toners of wisselstukken hoeft aan te leggen. Het totale onderhoud wordt voor je geregeld, zonder enige prefinanciering of verborgen kosten. Wij ‘ontzorgen’ jouw printerpark.  

4. Document solutions 
Aanvullend op onze print- en scanoplossingen ondersteunen we je voor het invoeren van digitaal documentmanagement door het inscannen en bewaren van papieren documenten. We helpen je medewerkers efficiënter te werken via workflows.

5. Sustainability
Een beter milieu begint bij jezelf! Dat is ook belangrijk voor onze kinderen. Zij willen in de toekomst ook een schoon en gezond milieu met veel soorten planten en dieren. Je geeft het voorbeeld en wij ook.
Het Think Green label geeft aan dat je kan besparen op energie en geld! 

Onze leveranciers doen zelf ook nog extra moeite voor het milieu:

 • HP wil met Eco Solutions de ecologische voetafdruk van haar klanten verlagen d.m.v. energie-efficiënte producten/oplossingen, het gebruik van veiligere materialen en groenere verpakkingen. Dankzij het hoogwaardig design en de technische innovaties wil HP de milieu-impact verminderen. Zo hebben ze b.v. de HP Auto-On / Auto-Off-technologie die gebruikers helpt extra energie en geld te besparen door de printer automatisch aan/uit te schakelen wanneer ze hem nodig hebben. 
 • KYOCERA ontwierp de ECOSYS technologie, die duurzame componenten gebruikt - de toner is het enige verbruiksproduct. ECOSYS printers respecteren het milieu en de gebruikers genieten van een zeer lage kost per pagina. 
 • Toshiba zet zich actief in om de CO2-uitstoot tijdens de gehele levenscyclus van hun producten te minimaliseren, gaande van productontwerp tot recyclage. 100% CO2-neutraal printen, daar gaan ze voor! Dankzij het Carbon Zero programma ondersteunen ze ook maatschappelijke- en milieuprojecten in ontwikkelingslanden.

Vraag aan ons Document Solutions team naar nog meer energiebesparende technologieën en bespaar!

Hoe kies ik de beste printer voor mijn bedrijf?

 

KYOCERA printers & MFP's

KYOCERA Netwerklaserprinters

KYOCERA heeft een compleet aanbod betrouwbare, hoogwaardige en milieuvriendelijke netwerklaserprinters. Deze printers leveren hoogresolutie-printwerk af met haarfijne tekst en grafische elementen voor gebruik door kleine en grote werkgroepen.

De ECOSYS-printers van KYOCERA zijn gebaseerd op een ‘cartridge-vrije’-technologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame printdrum en een uiterst productieve tonercontainer waarmee tegen een lage ‘total cost of ownership’ (TCO) duizenden pagina’s kunnen worden geprint en waardoor er weinig routine-interventie vereist is.

Kyocera Platinum PartnerKyocera printers en multifunctionals

KYOCERA multifunctionals (MFP’s)

In het segment van de kopieerapparaten en de multifunctionals (MFP’s) beschikt KYOCERA over het meest uitgebreide aanbod bekroonde toestellen voor lage tot hoge volumes. Deze toestellen beschikken over alle mogelijke functionaliteiten voor printen, kopiëren, scannen en faxen (in optie), die de workflow en de efficiëntie van zowel kleine als grote bedrijven verbeteren.

kyocera multifunctional

Onze flexibele en gebruiksvriendelijke professionele multifunctionals voeren de productiviteit op met features die perfect op de behoeften van kleine werkgroepen of grote bedrijfsafdelingen inspelen. Ze voeren de dagelijkse print-, kopieer- en faxtaken uit met een maximale productiviteit en kunnen door middel van de vele afwerkingsopties boekjes en verslagen samenstellen met een professionele kwaliteit.

Modern documentenbeheer is tegenwoordig zo complex geworden, dat het steeds meer aandacht, tijd en energie van je administratieve medewerkers vraagt. Dat is de reden waarom we de TASKalfa serie hebben ontwikkeld – een assortiment betrouwbare en gebruiksvriendelijke multifunctionals. TASKalfa multifunctionals bieden een uitzonderlijke productiviteit door hun uitmuntende snelheid, hun krachtige controllertechnologie en hun professionele voorzieningen.

Kyocera TASKalfa 4054Ci seriesKyocera TASKalfa 7054Ci series Kyocera TASKalfa 7054ci

3 kleurentellers bij KYOCERA kleurentoestellen

KYOCERA Document Solutions is de enige leverancier in de markt die laserprinters en multifunctionals met 3 tellers voor kleurenafdrukken aanbiedt, waarbij elke teller een verschillende bedekking in kleur weergeeft.

De KYOCERA kleurenMFP’s en kleurenprinters geven drie bedekkingsniveaus weer: laag, medium en hoog. Daartussen zijn twee grenswaarden vastgelegd. De eerste grenswaarde is 2,0% en de tweede is 10,0% in kleur. De gemiddelde bedekking in kleur is de gemiddelde bedekking van de 3 kleuren cyaan, magenta en geel. Zwart wordt voor deze indeling niet meegerekend: een pagina met 10% zwart, 2,5% cyaan, 1,5% magenta en 1,5% geel heeft een gemiddelde bedekking van 1,83% in kleur en wordt dus als lage bedekking beschouwd.

Dankzij de 3 kleurentellers van KYOCERA betaal je alleen voor de kleur die je verbruikt! Lees er hier meer over.

Optimaliseer jouw business dankzij KYOCERA

Meer dan een garantie: 100% gemoedsrust

Droom je ook van de volgende situaties?

 1. Samenwerken met mensen die jou en jouw noden kennen.
 2. Werken met een bedrijf dat de verantwoordelijkheid neemt om jouw probleem op te volgen tot je 100% tevreden bent over haar diensten.
 3. Snelle interventies, steeds volgens de gemaakte afspraak geholpen worden.
 4. Een juist geïnformeerd en uiterst ervaren team dat jouw probleem efficiënt oplost.

Hoe pakt KYOCERA dit aan?

Via e-mail, onmiddellijk en automatisch na elke interventie, vraagt KYOCERA of je al dan niet tevreden bent. Alle klanten die nog niet 100% tevreden zijn worden op het hoogste niveau binnen het bedrijf besproken: KYOCERA zoekt steeds naar een oplossing zelfs als die verder gaat dan de technische of software interventie.

De resultaten

Sinds KYOCERA deze nieuwe werkwijze introduceerde, halen ze 100% klanttevredenheid, waarvan 98,9% onmiddellijk na het eerste bezoek en 1,1% na bijkomend bezoek.

Waarom is KYOCERA anders?

KYOCERA plaatst je in de rol van general manager: je bent de enige die beslist of onze medewerkers hun taak volledig hebben uitgevoerd.
Het is de taak van KYOCERA te werken aan het vinden en implementeren van een oplossing voor de behoeften van de klant tot die 100% tevreden is.
“Iedere maand worden alle service-interventies bij KYOCERA, die door de klanten als “niet-bevredigend werden beoordeeld” geëvalueerd. Soms gaat dit over nieuwe noden of aanvragen buiten de garantie, wat kan resulteren in het aanbieden van nieuwe producten of diensten. Dit gebeurt niet enkel om onszelf te verzekeren dat er een oplossing werd gevonden, maar ook om gelijkaardige situaties in de toekomst te voorkomen. Dit blijkt één van de beste manieren om uit te munten in klanttevredenheid.”

Een antwoord op al jouw vragen met CARE. De online service voor directe toegang tot onze support.
Een communicatie-platform aanbieden aan de eindklanten van KYOCERA waar zij online terecht kunnen met al hun vragen en opmerkingen omtrent de services van KYOCERA.

 • Om meer te weten over de levering van nieuwe producten.
 • Om consumables te bestellen of om hun leveringsadres te wijzigen.
 • Om een on-site technische interventie aan te vragen of om een technisch probleem met één van onze machines op te lossen.
 • Om gelijk welke andere vraag te stellen over KYOCERA.

Jouw voordelen

 • Geen verloren e-mails meer, geen verloren boodschappen meer!
 • Geen wachttijden meer aan de telefoon om de juiste correspondent te vinden.
 • Uw vraag wordt met prioriteit behandeld door de juiste persoon binnen de juiste dienst.
 • Iedere aanvraag wordt geregistreerd en is onderworpen aan een interne procedure voor kwaliteitscontrole.

CARE – Online support van KYOCERA
Dit platform is toegankelijk via https://care.kyoceradocumentsolutions.be

 

Kyocera Brochure KYOCERAKyocera authorized dealer

Whitepaper: TCO printerpark

HP printers & MFP's

 

Of je nu een klein bedrijf hebt, aan het hoofd staat van een druk kantoor of verantwoordelijk bent voor een grote afdeling, HP biedt betrouwbare, kosteneffectieve printers die in jouw behoeften voorzien.

HP Managed series & HP LaserJet Managed series

Maak gebruik van de kracht van de cloud met een partnerschap voor afdrukservices dat zich aanpast aan je werkplek en waarmee je zich kunt richten op innovatie. HP MPS helpt je meetbare bedrijfsresultaten te behalen.Ontdek hoeveel je kan besparen.

HP pinter

 

De voordelen van zakelijke printers van HP

1. Geef je bedrijf meer kleur
Bedrijven kunnen meer in kleur printen dankzij de lage kosten per pagina.

2. Minder onderdelen, minder onderhoud
Beperk onderbrekingen tot een minimum met een HP toestel die het minste onderhoud in zijn klasse nodig heeft.
Krachtige beveiliging om aanvallen te detecteren en te stoppen
Een reeks ingebouwde beveiligingskenmerken beschermen je printer en maken hem minder kwetsbaar voor aanvallen.

3. Lager stroomverbruik dan concurrerende laserprinters
Een HP toestel is zuinig met grondstoffen en verbruikt minder stroom dan alle andere printers in zijn klasse.

4. Eenvoudig mobiel printen
Print gemakkelijk vanaf smartphones en tablets.

 

whitepaper security

HP Managed Print Services

Je betaalt enkel wat je afdrukt met de HP Smart Printing Services.

Een printer moet gewoon werken: één klik en het is klaar. Geen problemen en geen gedoe. Maar naast eenvoud, wil je ook flexibel kunnen zijn. Je printinfrastructuur moet perfect aan jouw bedrijfswensen voldoen.
Herken je dit? Dan heb je HP Managed Print Services nodig. Flexibel, transparant en begrijpelijk. Deze Managed Print Services (MPS) omvatten supplies en diensten van zowel je bestaande als je nieuwe HP printers en kan precies aan jouw eisen worden aangepast.

Voordelen

1. Voorspelbare printomgeving
Houd de kosten onder controle en lever voorspelbare resultaten.

2. Beveiliging
Bescherm je gevoelige data en verdedig je netwerk met de best beveiligde printers ter wereld;

3. Flexibele oplossingen voor de werkplek
Stroomlijn, automatiseer en gebruik bedrijfsprocessen om de productiviteit te verhogen. 

Mogelijkheden

HP Level Pay
Met HP Level Pay betaal je alleen voor de geleverde supplies. De vaste maandelijkse prijs wordt jaarlijks opnieuw berekend. Verbruik je te veel, in verhouding tot je maandelijkse prijs? Dan wordt je bijkomend verbruik bij HP éénmalig aangerekend. Heb je niet alles verbruikt? Dan wordt dit verschil gecrediteerd en betaal je volgend jaar een lagere maandelijkse prijs.
OF
HP All-in
Met HP All-in betaal je altijd een correct verbruik en nooit teveel. In het HP All-in contract leveren wij alle nodige inkten, service en on-site garantie incl. werkuren, verplaatsing en wisselstukken bij een technisch defect. In dit contract is een DCA installatie (collector) noodzakelijk om de teller-standen door te sturen naar de systemen van HP om zo een correcte facturatie te kunnen doen.

Beschikt jouw bedrijf over verschillende vestigingen in binnen- en buitenland? Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe onze Managed Print Services de ideale oplossing vormen om dit te beheren.

HP MPF's en printers ontworpen voor Managed Print Services

Het is een hele uitdaging om printers en copiers te beheren zonder hoge kosten en zonder toegevingen aan de veiligheid. HP en zijn partners helpen je hierbij: naast de bestaande A4-modellen heeft HP met de nieuwe serie A3-MFP’s en printers een reeks services die aansluiten bij jouw wensen. Je hoeft je geen printzorgen meer te maken en kunt direct doorgaan met je dagelijkse bezigheden.

Voordelen

1. Minder onderbrekingen, maximale uptime.
Voorkom dat de productiviteit stagneert met een HP A3-printer of -MFP die ontworpen is voor maximale uptime en die elke dag opnieuw betrouwbare resultaten biedt.

2. De veiligste printers ter wereld.
Bewaak automatisch op bedreigingen, detecteer indringers en valideer besturingssoftware met beveiliging die alleen HP biedt.

3. Briljante kleuren. Lage kosten.
Overal kleur, met het onkostenvoordeel.

4. Geef je teams de snelheid die zij nodig hebben.
Versnel de workflow, verbeter de nauwkeurigheid en integreer eenvoudig met document workflow processen.

 

HP grootformaat printers

HP DesignJet groot formaat office printers

Veelzijdig. Efficiënt. Gemakkelijk. Deze printers zijn ideaal voor individuele of multi-user omgevingen. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige toepassingen, gaande van zwart-wit CAD tekeningen tot kleurenpresentaties. Tools zoals automatische mediarol uitlijning en nauwkeurige printvoorbeelden helpen business processen te stroomlijnen en zorgen voor efficiëntie.

designjet

Toshiba labelprinters

Ben je op zoek naar labelprinters voor je kantoor, magazijn, winkel of productieomgeving? Toshiba biedt een ruim assortiment aan labelprinters. Toepasbaar in retail, horeca, automobiel, transport, farmaceutica, gezondheidszorg, enzovoort. 

Toshiba vindt een oplossing voor printopdrachten in eender welke sector. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik dan hier voor meer informatie of download hieronder de brochure.

Document Solutions

Je printervaring bestaat uit veel meer dan enkel het afdrukken van documenten en bestanden. Ook de verwerking, archivering en beveiliging van je documenten vormen belangrijke activiteiten. Verschillende software mogelijkheden kunnen je helpen bij het beheer van je documenten. Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn.