Terug naar overzicht

Onze printers en multifunctionals bieden meer gebruikersgemak en rendement tegen lagere kosten! Vertrouw op ons gespecialiseerd printing team voor printers.

EuroSys Printing Team

Bent u op zoek naar een degelijke printer of multifunctional voor uw bedrijf? Het gespecialiseerd printing team van EuroSys staat u hierin graag bij. Onze service gaat veel verder dan alleen de verkoop en het onderhoud van printers, copiers en multifunctionals. We bestuderen het printgedrag van uw medewerkers, analyseren hun printbehoeften en brengen alle bestaande toestellen en kosten in kaart. Op basis hiervan krijgt u een voorstel dat niet alleen het gebruiksgemak en rendement verhoogt, maar u ook geld bespaart.

Hoe een zakelijke printer kiezen?

Onze printing specialisten helpen u graag verder met:

  • A4/A3/A1/A0 printers en MFP’s
  • Servicecontracten
  • Handhaving, centralisatie en standaardisatie van uw printerpark
  • Print Policy
  • Documentbeheer
  • Printoplossingen & Document archiverings oplossingen
  • Beveiliging

EuroSys printing solutions

De voordelen van samenwerken met EuroSys voor uw printerpark

1. Kosten besparen
Samen bekijken we wat voor uw printers en multifunctionals de meest voordelige optie is. Een vaste kost per afdruk of betalen voor de verbruikte toner per afdruk? Deze studie is kosteloos en geheel vrijblijvend.  Verder drukken we de kosten door het standaardiseren van uw machinepark en het optimaliseren van het onderhoud.

VERGELIJK UW HUIDIGE PRINTKOSTEN EN BESPAAR, DOE HIER UW AANVRAAG

2. Gebruikscomfort verhogen
Uw medewerkers krijgen de mogelijkheid om te printen vanop zowel hun PC, laptop, tablet als smartphone. Wanneer u dit wenst, installeren we een systeem voor gebruikersidentificatie.  Zo belanden persoonlijke documenten nooit in de handen van iemand anders (bv. HR, loonadministratie, boekhouding, …)

3. Kwaliteitstoestellen tegen betaalbare prijs
Als officiële partner van  HP (Managed Printing Services)  en KYOCERA (Click-IT) mag u steeds rekenen op kwaliteitstoestellen. Samen met deze leveranciers bieden we serviceprogramma’s aan waardoor u zelf geen voorraad toners of wisselstukken hoeft aan te leggen. Het totale onderhoud wordt voor u geregeld, zonder enige prefinanciering of verborgen kosten. Wij ‘ontzorgen’ uw printerpark.  

4. Document solutions 
Aanvullend op onze print- en scanoplossingen ondersteunen we u voor het invoeren van digitaal documentmanagement door het inscannen en bewaren van papieren documenten. We helpen uw medewerkers efficiënter te werken via workflows.

5. Think Green
Een beter milieu begint bij uzelf! Dat is ook belangrijk voor onze kinderen. Zij willen in de toekomst ook een schoon en gezond milieu met veel soorten planten en dieren. U geeft het voorbeeld en wij ook.
Het Think Green label geeft aan dat u kan besparen op energie en geld! 

Onze leveranciers doen zelf ook nog extra moeite voor het milieu:

  •  HP wil met Eco Solutions de ecologische voetafdruk van haar klanten verlagen d.m.v. energie-efficiënte producten/oplossingen, het gebruik van veiligere materialen en groenere verpakkingen. Dankzij het hoogwaardig design en de technische innovaties wil HP de milieu-impact verminderen. Zo hebben ze b.v. de HP Auto-On / Auto-Off-technologie die gebruikers helpt extra energie en geld te besparen door de printer automatisch aan/uit te schakelen wanneer ze hem nodig hebben. 
  • KYOCERA ontwierp de ECOSYS technologie, die duurzame componenten gebruikt - de toner is het enige verbruiksproduct. ECOSYS printers respecteren het milieu en de gebruikers genieten van een zeer lage kost per pagina. 

Vraag aan ons printing team naar nog meer energiebesparende technologieën en bespaar!

Wenst u toch eerst nog graag meer informatie over de producten die wij aanbieden? Bezoek dan zeker onze pagina's over HP, KYOCERA en onze Document Solutions.
Weet ook dat u de toestellen eerst bij ons kan komen testen in onze demoruimte.