Recording training Microsoft Teams - 30.04.2020

Op 30 april 2020 organiseerden we een uitgebreide online masterclass over Microsoft Teams. De bedoeling van deze masterclass was om je de waarde van Microsoft Teams als platform voor de toekomst te tonen. De training werd gegeven door Hans Demeyer.

Om het overzichtelijk te houden, hebben we de training opgesplitst in 4 delen. Via de links kan je de sessies herbekijken.

masterclass microsoft teams eurosys

Aan de hand van een metafoor maken we je wegwijs in het concept Microsoft TEAMS en vervolgens beleven we een dag van een kenniswerker die zo goed als alles vanuit TEAMS doet.

Hier nemen we een kijkje achter de schermen van TEAMS en ontdekken we tal van extra mogelijkheden om processen te automatiseren door ondermeer gebruik van wat er in, rond en achter de schermen aan mogelijkheden ligt.

Microsoft Teams is volledig deel van Microsoft 365. Ik geef een kort woordje uitleg over de naamsverandering van Office 365 naar Microsoft 365 en vervolgens neem ik u mee doorheen enkele plekken in Microsoft 365 waar je de werkomgeving kan instellen en beheren (Governance, life cycle management, beveiliging, bewaarbeleiden, gegevensverliesbescherming, authenticatie, ...

Microsoft Teams is helemaal klaar voor Voice Over IP. Wat heb je als organisatie nodig, waar let je op en hoe werkt het.