Security ontbijtseminarie 23 november 2018

We nodigen u graag uit voor ons IT-security ontbijtseminarie in de oude gevangenisgebouwen van Hasselt (Uhasselt).
We verwelkomen u graag met een lekker ontbijt op een unieke locatie voor een praktijkgericht security-ontbijtseminarie op vrijdag 23 november 2018, dit mag u niet missen!!

Tijdens deze ochtend willen we u nog intenser sensibiliseren over het gevaar van cyberaanvallen en welke middelen u hiervoor best inzet.
Wat staat er op het programma?

AGENDA

08u00 - 8u30 Ontvangst met ontbijt 
 
08u30 - 8u45 Welkomstwoord
 
08u45 - 9u30 De printer als het nieuwe wapen van cybercriminelen? Hoe zorgt HP ervoor dat uw printer niet de zwakste schakel is! 
(Hans Van Barel - Category Manager HP Printing)
De belangstelling voor de beveiliging van het Internet of Things (IoT) is fors toegenomen na een reeks van grootschalige distributed denial-of-service (DDoS)-aanvallen die diverse populaire websites platlegde. Hiervoor werd gebruikgemaakt van een botnet van duizenden gehackte bewakingscamera’s, digitale videorecorders en andere verbonden apparaten. De vraag is nu: welk apparaat wordt het nieuwe wapen van cybercriminelen? Dat zouden wel eens printers kunnen zijn. Patches en toegangscontrole vormen belangrijke beveiligingsprioriteiten van IT-organisaties, maar worden over het hoofd gezien als het om printers gaat. Maar omdat printers met het bedrijfsnetwerk zijn verbonden, kunnen ze worden ingezet voor gegevensdiefstal en gerichte aanvallen. In deze sessie vertellen we u hoe uw printer niet de zwakste schakel hoeft te zijn in uw security strategie.
 
09u30 - 10u15 WatchGuard: Houd criminelen buiten jouw netwerk!
(Martijn Nielen - Senior Sales Engineer WatchGuard Technologies)
Maak kennis met de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de WatchGuard reeks Firebox-appliances. De belangrijkste vernieuwing is IntelligentAV. Deze virusscanner herkent en blokkeert zerodaymalware met behulp van kunstmatige intelligentie. Verder laten we u de voordelen zien van AuthPoint. Dé cloudgebaseerde Multi-Factor Authentication van WatchGuard. Een betaalbare, eenvoudige en makkelijk te beheren oplossing voor ieder bedrijf.
 
10u15 - 10u30 Pauze 
 
10u30 - 11u15 Microsoft 365: Een complete, intelligente en veilige oplossing om werknemers te helpen.
(Peter Copman - Partner Technology Strategist Microsoft)
Microsoft 365 is een complete, intelligente oplossing om iedereen in staat te stellen creatief te zijn en veilig samen te werken. Via Microsoft 365 versterken we onze toewijding om te helpen bij digitale transformatie-reizen.
 
11u15 - 12u00 Rondleiding met gids in de oude gevangenisgebouwen van Hasselt
 
12u00 - 13u00 Afsluitende drink + broodjeslunch 
 

ADRES
u Hasselt

Universiteit Hasselt
Martelarenlaan 42
3500 Hasselt
 

INSCHRIJVEN

SCHRIJF IN voor dit GRATIS ontbijtseminarie door onderstaand formulier in te vullen!