Terug naar overzicht

Volledig passend binnen jouw budget onderzoeken we welke serverinfrastructuur jouw noden gericht invult. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

servers en storage via EuroSys

Onze oplossingen omvatten altijd servers en opslagapparatuur van leidinggevende A-merken zoals oa. Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise, Cisco Meraki

Vertrouw op ons objectief en helder advies, gesteund op capaciteitsmetingen van jouw huidig bedrijfsnetwerk. Daarbij maken we steeds de vergelijking tussen enerzijds eigen server en storage oplossingen én anderzijds oplossingen in de cloud. We geven je klaar en duidelijk de voor- en nadelen van elke optie zodat je met kennis van zaken de knopen doorhakt.

Ook voor de dagelijkse backup van jouw data bieden wij veilige oplossingen, zowel met een klassieke externe tape, als back-up in de cloud, als de DataDomain oplossingen van Dell Technologies. Onze engineers zijn gecertificeerd voor Veeam, Veritas Backup Exec en Datadomain.

Naast de installatie kan je op ons rekenen voor het verdere beheer en alle nodige ondersteuning.

Whitepaper SDS

Audits

Wij geloven dat een vernieuwing van hard- en software begint met een gesprek, om via een audit te komen met een concreet voorstel waarbij we duidelijk beschrijven wat er kan geoptimaliseerd worden.

Vertrouw op onze expertise voor het uitwerken van een totaalverhaal voor jouw IT. Waar sta je vandaag en met welke risico’s word je geconfronteerd? Welke uitdagingen staan je in de toekomst nog te wachten? Doorheen de audit krijg je heldere inzichten in de mogelijkheden van IT om jouw organisatie efficiënter en nog winstgevender te maken. Daarbij brengen we zowel de toestand van vandaag in kaart als de nog af te leggen weg.

Dell Technologies hardware

Dankzij een intensief en strategisch partnership met Dell kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het vlak van servers en storage.

EuroSys heeft het Dell Technologies PartnerDirect Platinum statuut met volgende competenties:

  • Server
  • Storage
  • Networking
  • Client Solutions
  • Workstations

Zowel voor de VxRail, DataDomain, Powerstore, PowerVault, de SC (Compellent) en PS (Equallogic) series hebben we met EuroSys de nodige certificaties en referenties.

Hyper-Converged

Converged oplossingen kenden de voorbije jaren een snelle evolutie. Heel wat bedrijven zijn erop overgestapt in een poging de activiteiten in hun datacenter te vereenvoudigen. In de markt is een breed aanbod aan oplossingen beschikbaar. Maar ze bieden niet allemaal dezelfde voordelen. Naast het uitgebreide Converged portfolio biedt Dell Technologies hoogwaardige oplossingen in die echt het verschil kunnen maken. Ze zijn een pionier in de markt van de hyper-converged oplossingen.

De complexiteit van IT neemt jaar over jaar toe. Nieuwe tendensen – zoals cloud, mobile en social – doen nieuwe technologieën verschijnen in het datacenter. Die technologieën vragen om nieuwe expertise bij het IT-team. Tegelijk weet iedereen die ooit in een datacenter heeft gewerkt, dat het samenbrengen van hard- en software van verschillende leveranciers soms op een regelrechte nachtmerrie uitdraait.

Hyper-converged is de oplossing!

Dell Technologies heeft zowel VmWare als EMC onder hun vleugels genomen een combinatie die de vertrouwde technologieën van Dell alleen maar meer kracht en knowhow heeft opgeleverd. De PowerEdge-servers en de Storage oplossingen zijn geëvolueerd en doorgegroeid. Het resultaat bestaat nu uit een zeer krachtig portfolio dat bedrijven een brede waaier aan converged en hyper-converged oplossingen biedt voor gevirtualiseerde workloads.

Hyper-Converged is essentieel voor iedere onderneming die een strategie ontwikkelt rond IT-as-a-Service. Hyper-converged laat toe om IT-diensten aan te bieden die net zo makkelijk beschikbaar zijn als water of elektriciteit – met hetzelfde niveau van dienstverlening die je van die nutsvoorzieningen verwacht. Ze bieden hoogstaande prestaties, een snelle uitrol en lage operationele kosten. Dat zijn zonder twijfel eigenschappen die iedere moderne CIO aanspreken.

Geen ellelange upgrade processen maar een geïntegreerde en gegarandeerd upgrade pad waarbij hardware en software volledig op elkaar afgestemd zijn, waarbij fouten uitgesloten zijn. De IT-diensten kunnen zich bijgevolg nog meer bezig houden met de Business gerelateerde uitdagen om een verdere Digital Transformation mogelijk te maken.

Referenties