SmartFit. 5 Cloud Telecom oplossingen op maat van uw bedrijf.

logo Destiny

 

 

 

SmartFit, dat zijn Cloud-Telecom-pakketten die uw bedrijf meteen klaarmaken voor de toekomst. En met keiharde garanties dat het ook optimaal blijft werken. Met een minimum investering verdwijnen al uw ICT-zorgen, zodat u zich volledig kan concentreren op de activiteiten van uw bedrijf. 

"Met SmartFit heeft u slechts één aanspreekpunt voor heel uw Cloud-Telecom. Zo eenvoudig kan het zijn."  - Tim Schmit, Head of Product Management, Destiny NV

 

Internet   Vaste telefonie
Internet   Vaste Telefonie
Met SmartFit gebruikt u het Destiny netwerk ...   Met SmartFit kan u haast  gratis bellen ...
één van de meest betrouwbare in België, met snelheid en tarieven op maat. Uw behoeften evolueren met het aantal gebruikers en nieuwe toepassingen. U heeft daarom de keuze uit drie opties, tot 140Mbps downstream en 40 Mbps upstream, waarbij 4G back-up altijd inbegrepen is en u de mogelijkheid heeft om voor gegarandeerde brandbreedtes te kiezen.   naar vaste en mobiele nationale nummers. U behoudt uw bestaande telefoonnummers zonder extra kosten. SmartFit werkt perfect op elke telefooncentrale (ISDN/SIP), en een fax is volledig overbodig: u faxt via e-mail.
     
Internet + vaste telefonie   Telefoniecentrale in de cloud
Internet + Vaste Telefonie   Telefooncentrale in de Cloud
Combineer alle voordelen van Internet én telefonie ...   Met de “Telefooncentrale in de Cloud” kan u bellen van op eender welke plaats en met eender welk toestel ...
en geniet van een bijkomende korting op de prijs per gelijktijdig gesprek.   met alle functionaliteiten van een standaard telefooncentrale. Gedaan met investeringen in snel verouderende hardware en dure onderhoudscontracten: u betaalt eenvoudigweg per gebruiker inclusief haast gratis bellen naar vaste en mobiele nationale nummers.
     
Internet + telefoniecentrale in de cloud    
Internet + Telefooncentrale in de Cloud    
Hiermee is uw bedrijfscommunicatie klaar voor de toekomst ...    
het volledige SmartFit-pakket geeft u alle voordelen van de afzonderlijke pakketten en u bespaart bovendien aanzienlijk op de gebruikersprijs.    

 

Contacteer ons voor uw offerte op maat via 011 60 90 10 of [email protected]