SmartMobile Destiny

Destiny SmartMobile

Maak uw bedrijfscommunicatie 100% mobiel

In uw privé-omgeving gebruikt u uw smartphone vermoedelijk al voor tal van mobiele toepassingen. Dus waarom niet in uw bedrijfsomgeving? Met SmartMobile kan u de functionaliteiten die u op kantoor heeft uitbreiden naar uw mobiele toestellen. Zo dragen uw werknemers met andere woorden een volledige telefooncentrale op zak en zijn ze overal bereikbaar met slechts één nummer. Vast en mobiel worden hierbij volledig geïntegreerd, zodat geen enkele communicatie nog verloren gaat. De bedrijfswereld evolueert naar 100% mobiele communicatie. En uw bedrijf kan niet achterblijven. Met Destiny heeft u alvast de juiste gids en partner om deze integratie van vast en mobiel te realiseren.

SmartMobile 

Uw eigen mobiele telefooncentrale op zak. 
Op kantoor beschikt u over een vast toestel, en vermoedelijk heeft u ook een smartphone die u zowel zakelijk als privé gebruikt, waardoor u met minstens twee verschillende nummers bereikbaar bent. SmartMobile brengt al uw toestellen samen - onder één nummer - en voegt daar ook alle functionaliteiten aan toe die u ook op kantoor hanteert zoals voicemail, keuzemenu, doorschakelingen, statussen, routeringen,… Einddoel is dat u overal en altijd bereikbaar bent, maar alleen als u het zelf wil: de perfecte integratie van vaste en mobiele communicatie.

Wat is SmartMobile

Een voorbeeld in de praktijk 

voorbeeld in de praktijk smartmobile

Karel werkt als agent op een verzekeringskantoor en is daarbij regelmatig op de baan om klanten te bezoeken. Dankzij SmartMobile heeft Karel enkel een vast nummer op zijn visitekaartje staan zodat klanten enkel dit nummer kennen. Aangezien klanten enkel het vaste nummer van Karel kennen, zal hij professioneel ook enkel op dit nummer gebeld worden. Karel kan kiezen waar en wanneer hij bereikbaar wil zijn op zijn vast nummer. Op kantoor laat hij zijn vast nummer toekomen op zijn vast toestel. Als hij op de baan is bij klanten, laat hij zijn vast nummer ook toekomen op zijn mobiel om geen enkele oproep te hoeven missen. Mist hij er toch één, dan hoeft hij maar één voicemail te raadplegen - die van SmartMobile. Als Karel vanop zijn mobiel zelf een klant wil bellen, zal Karel zijn vast nummer tonen. Hij heeft ook de mogelijkheid om bij privé-oproepen zijn (privé) mobiele nummer te tonen

De voordelen 

Waar u zich ook bevindt – u heeft steeds toegang tot alle data en communicatiemiddelen. 

Doorbreek eilanden en verhoog samenwerking 

Geen eilandjes meer, maar een tijdbesparend mobiel Cloud interactie platform voor al uw medewerkers en vestigingen. Met één vast nummer per werknemer is iedereen eenvoudig te bereiken, op kantoor of op verplaatsing. Waar ze zich ook bevinden, ze hebben steeds toegang tot alle data, en kunnen alle oproepen of berichten van klanten of collega’s gepast beantwoorden. 

Betaal enkel voor wat je gebruikt 

Niet alle werknemers hebben dezelfde communicatie behoeften. Neem uw type werknemers even onder de loep en kies het juiste pakket in functie van hun profiel en behoeften. Zo betaalt u het juiste bedrag voor een exact aantal gebruikers, niets meer of niets minder. Collega’s bellen bovendien gratis onder elkaar. En er moet ook geen onnodige infrastructuur of telefooncentrale worden aangekocht, want alles wordt – op maat – beheerd vanuit de Cloud. Updates, upgrades en onderhoud zijn inbegrepen, zodat u steeds 100% operationeel blijft. 

Bereikbaarheid betekent klantentevredenheid 

Optimale bereikbaarheid van uw werknemers is van cruciaal belang voor de slagvaardigheid van uw organisatie. Elke oproep is belangrijk, en kan zowel op vast als mobiel toekomen. Wat maakt dat uw werknemers te allen tijde op hun professioneel nummer voor hun klanten of collega’s bereikbaar zijn. Hogere productiviteit en levenskwaliteit Een eigen bureau of plaats op kantoor voor elke werknemer is niet meer van deze tijd en men werkt ook steeds vaker van thuis uit. Als bedrijf moet u dan ook de communicatie hierop afstemmen. Laat werknemers niet afhankelijk zijn van plaats of uur, maar laat ze hun job doen van waar en wanneer deze het efficiëntst kan gedaan worden.

Vermijd tijdverlies 

Onze Cloud communicatie technologie is voor iedereen eenvoudig te gebruiken en bovendien gemakkelijk aan te passen via het online Management Platform. U hoeft niet om de haverklap te rade te gaan bij onze helpdesk voor aanpassingen, maar maak zelf gemakkelijk wijzigingen in functie van de veranderende behoeften binnen uw bedrijf. 

Mis nooit een belangrijke oproep 

Altijd en overal professioneel bereikbaar, voor collega’s, leveranciers en klanten. Dat wordt door iedereen sterk geapprecieerd. En hoe eenvoudig kan het zijn ? Met één vast nummer bent u vast of mobiel bereikbaar en heeft u ook maar één voicemail om naar te luisteren. 

Alles in één, zonder kopzorgen 

Indien u verlost wil zijn van alle complexiteit, kies dan Destiny als partner voor uw communicatie, vast en mobiel. Oplevering gebeurt op professionele en persoonlijke wijze, zodat u zich kan toeleggen op uw kerntaken. Wanneer er toch een vraag of probleem zich voortdoet, heeft u één duidelijk en bereikbaar aanspreekpunt. Verhoog de efficiëntie door uw werknemers te laten communiceren via één geïntegreerd netwerk en platform, en verhoog de budgettaire transparantie door middel van één factuur en vaste tarieven per gebruiker

SmartMobile op maat van elke werknemer

In the Office 

Het perfecte aanbod voor werknemers die een vaste werkplek hebben en niet onderweg zijn. Zij moeten gemakkelijk gesprekken kunnen doorschakelen en werken voornamelijk samen met interne collega’s. Een mobiel toestel hebben zij niet nodig. 

In praktijk: Administratief medewerker, developer en receptioniste.

 • Onbeperkt vast bellen
 • Alle telefooncentrale functionaliteiten

On the Move

Collega’s die een vaste werkplek hebben én af en toe onderweg zijn, sluiten het best aan bij het “On the move” profiel. Hun mobiele en vaste telefoon zijn naadloos met elkaar verbonden en samenwerken met collega’s en klanten gebeurt nog voornamelijk via laptop of een vast toestel. 

In praktijk: Financieel Medewerker, IT medewerker en HR medewerker.

 • Onbeperkt vast bellen
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Alle telefooncentrale functionaliteiten
 • Mobiele applicatie telefooncentrale 
 • 1 GB data

In the Field 

Dit profiel is uitermate geschikt voor collega’s die altijd bereikbaar moeten zijn met hun mobiel toestel. Daarnaast moet er ook gemakkelijk naar hen kunnen worden doorgeschakeld, want samenwerking is key! Hierdoor gebruikt de typische “In the Field” medewerker ook meer data. 

In praktijk: Technieker, aannemer en project manager

 • Onbeperkt vast bellen
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Alle telefooncentrale functionaliteiten 
 • Mobiele applicatie telefooncentrale 
 • 5 GB data

On the Road 

Het “On the Road” profiel is een typische “Road Warrior”. On the go moeten zij bereikbaar zijn op hun vast nummer, maar een vaste werkplek hebben ze niet. Deze collega’s werken van thuis, onderweg of bij klanten en communiceren en collaboreren dus vanop elk toestel. £

In praktijk: Sales

 • Onbeperkt vast bellen
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Alle telefooncentrale functionaliteiten 
 • Mobiele applicatie telefooncentrale 
 • 10 GB data

Unlimited 

Dat betekent ongelimiteerd en zorgeloos bellen én surfen! Het profiel voor personen die in alle vrijheid willen genieten van hun mobiliteit. Op deze manier kunnen ze steeds hun werk uitvoeren en zijn ze overal en altijd professioneel bereikbaar. 

In praktijk: Managers en CEOs.

 • Onbeperkt vast bellen
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Alle telefooncentrale functionaliteiten 
 • Mobiele applicatie telefooncentrale 
 • Onbeperkt aantal GB data

 

Contacteer onze Telecom specialisten en wij maken een vrijblijvend voorstel op maat van uw bedrijf.