Terug naar overzicht

Volledig op maat werkt EuroSys een optimale oplossing uit voor jouw telefooncentrale en de nodige datalijnen. Zo ben je altijd en overal bereikbaar.

telecom solutions via EuroSys

De oplossingen van EuroSys in een notendop

 • Extra efficiëntie én rendement

Jij en jouw medewerkers zullen optimaal bereikbaar zijn én steeds over de nodige dataverbindingen beschikken. Verder garanderen we extra efficiëntie en rendement voor jouw onderneming, aan een zo laag mogelijke kost.
Zowel zelfstandigen als kleine of grote ondernemingen met één of meerdere vestigingen kunnen genieten van ons totaalaanbod met advies en ondersteuning. Onze telecomoplossingen zijn volledig schaalbaar en kunnen dus eenvoudig meegroeien.

 • Basisbehoeften of volledige integratie

Onze mogelijkheden voor telefonie en datacommunicatie zijn eindeloos. Het komt erop aan de juiste keuzes te maken, gebaseerd op deskundig advies.
Onze telecomoplossingen beantwoorden aan jouw basisbehoefte. Wens je meer? Dan werken we een volledige integratie voor jouw bedrijf

 • Een greep uit onze integratiemogelijkheden:

  • DECT of WLAN-integratie
  • Mobiele integratie
  • Unified Communication
  • Flexibele en thuiswerkplekken
  • Integratie met jouw CRM- of ERP-omgeving
  • Multi-site oplossingen​
 • Altijd en overal bereikbaar

Optimale bereikbaarheid vormt zowel voor telefonie als datacommunicatie ons basisuitgangspunt voor jou en jouw medewerkers, ongeacht het toestel of de locatie.

 • De meest moderne toepassingen

  • Volledig IP gebaseerd: je gebruikt de bestaande bekabeling van jouw IT-infrastructuur.
  • Traditionele ISDN-lijnen of VoIP: je kiest de meest optimale oplossing.
  • Eenvoudige integratie met jouw IT-infrastructuur en CRM- of ERP-systemen.
  • Automatische afleiding van gesprekken op basis van parameters die je vastlegt.
 • Telefoneren via de cloud?

Ook telefonie via de cloud, met behoud van gesprekskwaliteit, waarbij je geen eigen telefooncentrale meer nodig hebt, is perfect mogelijk.
Eigen telefooncentrale binnen jouw bedrijfsmuren? Bellen via ons datacenter, al dan niet met gevirtualiseerde servers? Of volledig gebaseerd op de cloud? Wij adviseren, jij bepaalt!

 • Alleen A-operatoren

Om jou op elk moment een optimale kwaliteit te verzekeren voor jouw gesprekken en dataverbindingen, werken wij uitsluitend met A-operatoren.
Voor elke klant zoeken we de operator die het best uw behoeftes invult. We brengen alle mogelijkheden voor ISDN, VoIP-kanalen, datalijnen voor internettoegang, VPLS of MPLS netwerk vrijblijvend in kaart en bieden jou de meest optimale en kostenbesparende oplossing.

 • Mobiele telefonie en internet

EuroSys biedt de meest competitieve tarieven aan voor professioneel mobiel gebruik, voor zowel gesprekken als dataverkeer.
Na analyse van het huidige mobiele gebruik, selecteren we de meest efficiënte formules. Met de Business Fleet formules, kan u standaard onbeperkt telefoneren of sms’en met collega’s en onbeperkt bellen naar eigen vaste lijnen. Tevens is er de keuze om onbeperkt te telefoneren binnen België of Europa in combinatie met een dataverbruik tot 10 GB!

Interesse om kosten te besparen met de meest optimale mobiele abonnementen?
Vraag vrijblijvend een analyse aan!

eurosys telecom oplossingen

Mobiel

Ook mobiele telefonie is een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en dus van jouw telecomfactuur. Als provider van deze mobiele telefonie vertrouwen wij op Telenet Business Mobile. 

Wat is Telenet Business Mobile?

Business Mobile is een mobiel aanbod voor kmo’s en grote bedrijven vanaf 6 simkaarten. Een goed mobiel plan is voor iedereen anders. Daarom kijkt Telenet Business naar de specifieke noden van een bedrijf en zijn werknemers. Met Business Mobile kan men rekenen op een mobiel plan dat op elk moment makkelijk aanpasbaar is. En dus altijd perfect past bij de noden van een bedrijf:

 • Steeds afgestemd op ieders gebruik.
 • Eenvoudig te beheren. Geen verrassingen op het eind van de maand.
 • Iedereen altijd en overal vlot mobiel bereikbaar.
 • Uiterst persoonlijke service, van begin tot oplossing.

Dankzij het gebruiksvriendelijke portaal kan men vlot mobiele nummers, het verbruik, de facturatie … controleren en analyseren. Het sterk mobiel netwerk zorgt ervoor dat iedereen optimaal verbonden is. 

Onze Telecom Consultant geeft je graag meer uitleg. Contacteer hem nu en geniet van de voordelen van mobiele telefonie via Telenet Business Mobile.

mobiele telefonie via EuroSys

SmartMobile Destiny

Maak jouw bedrijfscommunicatie 100% mobiel 

SmartMobile

In jouw privé-omgeving gebruik je jouw smartphone vermoedelijk al voor tal van mobiele toepassingen. Dus waarom niet in jouw bedrijfsomgeving? Met SmartMobile kan je de functionaliteiten die je op kantoor hebt uitbreiden naar jouw mobiele toestellen. Zo dragen jouw werknemers met andere woorden een volledige telefooncentrale op zak en zijn ze overal bereikbaar met slechts één nummer. Vast en mobiel worden hierbij volledig geïntegreerd, zodat geen enkele communicatie nog verloren gaat. De bedrijfswereld evolueert naar 100% mobiele communicatie. En jouw bedrijf kan niet achterblijven. Met Destiny heb je alvast de juiste gids en partner om deze integratie van vast en mobiel te realiseren.

LEES MEER

Communicatielijnen

Dankzij onze telecommunicatie partners Destiny en Telenet bieden wij je vast en zeker een goedkoper en kwalitatief alternatief voor jouw bestaande telecomfactuur.

Je hebt nood aan een stabiele of snelle internet verbinding?
Wens je meerdere vestigingen te verbinden door middel van VPN of privé-netwerk?
Je had graag een optimalisatie van de huidige verbindingen of kosten?

Bezorg ons jouw laatste factuur en wij bekijken onafhankelijk de beste oplossing en berekenen hoeveel je via ons kan besparen op jouw kosten voor telefonie en datalijnen.

Voor al uw oplossingen voor telecom staan onze telecon consultants voor u klaar. Maak gerust een afspraak met hen.