Terug naar overzicht
telecom solutions via EuroSys
Maak een afspraak

Telecom Solutions

Altijd en overal bereikbaar dankzij de maatoplossingen van EuroSys.

Volledig op maat werkt EuroSys een optimale oplossing uit voor uw telefooncentrale en de nodige datalijnen.
Dit voorstel kan de volgende oplossingen omvatten: IP-telefonie, Unified Communications, de optimalisatie van uw telecomfactuur van vast en mobiel.

Extra efficiëntie én rendement

U en uw medewerkers zullen optimaal bereikbaar zijn én steeds over de nodige dataverbindingen beschikken. Verder garanderen we extra efficiëntie en rendement voor uw onderneming, aan een zo laag mogelijke kost.
Zowel zelfstandigen als kleine of grote ondernemingen met één of meerdere vestigingen kunnen genieten van ons totaalaanbod met advies en ondersteuning. Onze telecomoplossingen zijn volledig schaalbaar en kunnen dus eenvoudig meegroeien.

Basisbehoeften of volledige integratie

Onze mogelijkheden voor telefonie en datacommunicatie zijn eindeloos. Het komt erop aan de juiste keuzes te maken, gebaseerd op deskundig advies.
Onze telecomoplossingen beantwoorden aan uw basisbehoefte. Wenst u meer? Dan werken we een volledige integratie voor uw bedrijf

Een greep uit onze integratiemogelijkheden:

  • DECT of WLAN-integratie
  • Mobiele integratie
  • Unified Communication
  • Flexibele en thuiswerkplekken
  • Integratie met uw CRM of ERP omgeving
  • Multi-site oplossingen​

Altijd en overal bereikbaar

Optimale bereikbaarheid vormt zowel voor telefonie als datacommunicatie ons basisuitgangspunt voor u en uw medewerkers, ongeacht het toestel of de locatie.

De meest moderne toepassingen

Telecom evolueert razendsnel. Wanneer u in zee gaat met EuroSys, kiest u meteen ook voor de meest moderne toepassingen.

  • Volledig IP gebaseerd: u gebruikt de bestaande bekabeling van uw IT-infrastructuur.
  • Traditionele ISDN-lijnen of VoIP: u kiest de meest optimale oplossing.
  • Eenvoudige integratie met uw IT-infrastructuur en CRM of ERP systemen.
  • Automatische afleiding van gesprekken op basis van parameters die u vastlegt.

Telefoneren via de cloud?

headset

Ook telefonie via de cloud, met behoud van gesprekskwaliteit, waarbij u geen eigen telefooncentrale meer nodig hebt, is perfect mogelijk.
Eigen telefooncentrale binnen uw bedrijfsmuren? Bellen via ons datacenter, al dan niet met gevirtualiseerde servers? Of volledig gebaseerd op de cloud? Wij adviseren, u bepaalt!

Alleen A-operatoren

Om u op elk moment een optimale kwaliteit te verzekeren voor uw gesprekken en dataverbindingen, werken wij uitsluitend met A-operatoren.
Voor elke klant zoeken we de operator die het best uw behoeftes invult. We brengen alle mogelijkheden voor ISDN, VoIP-kanalen, datalijnen voor internettoegang, VPLS of MPLS netwerk vrijblijvend in kaart.

Schakel onze Telecom Solutions specialisten in. We brengen vrijblijvend uw huidige kosten in kaart en bieden u de meest optimale en kostenbesparende oplossing.

Mobiele telefonie en internet

EuroSys biedt de meest competitieve tarieven aan voor professioneel mobiel gebruik, voor zowel gesprekken als dataverkeer.
Na analyse van het huidige mobiele gebruik, selecteren we de meest efficiënte formules. Met de Business Fleet formules, kan u standaard onbeperkt telefoneren of sms’en met collega’s en onbeperkt bellen naar eigen vaste lijnen. Tevens is er de keuze om onbeperkt te telefoneren binnen België of Europa in combinatie met een dataverbruik tot 10 GB!

Interesse om kosten te besparen met de meest optimale mobiele abonnementen?
Vraag vrijblijvend een analyse aan!

Voor al uw oplossingen voor telecom staan onze telecon consultants voor u klaar. Maak gerust een afspraak met hen.

eurosys telecom oplossingen

 

Altijd en overal bereikbaar dankzij de maatoplossingen van EuroSys