Terug naar overzicht

Toshiba labelprinters staan bekend om hun compact, maar krachtig design. De printers bieden enorme printsnelheden en zijn ontworpen met het oog op minimaal onderhoud en maximale levensduur.

Toshiba labelprinters

Waarom kiezen voor Toshiba labelprinters?

 1. Printen waar en wanneer je maar wilt
  Dankzij Toshiba ‘s printportaal kan je je printopdrachten volbrengen via eender welk apparaat en type browser. Zo kan je ook printen vanuit je tablet of smartphone. De printers zijn makkelijk te integreren in je bestaande bedrijfsnetwerk.
   
 2. Minder onderhoud, minder kosten
  Degelijke onderdelen en toestellen vereisen minimaal onderhoud. Bovendien geniet je bij Toshiba van een carry-in garantie van 1 jaar.
   
 3. Snel en eenvoudig te gebruiken
  Duidelijke instructies en waarschuwingslampjes helpen gebruikers de printopdracht tot een goed einde te brengen. Bovendien gaan de toestellen open langs alle zijdes, vooraan, achteraan, bovenaan enzovoort en zorgt een uniek sluitmechanisme ervoor dat de klep nooit dichtvalt, maar zachtjes sluit.
   
 4. Ongeziene printsnelheden
  Labels kunnen snel ontworpen en geprint worden. Toshiba levert je een hoge productiviteit en capaciteit.
   
 5. Consistente printkwaliteit
  De labelprinters zijn gebaseerd op een centraal printmechanisme, waardoor de druk van de printkop op het label overal gelijk is. Printkwaliteit gegarandeerd. Geen scheve doorvoer van labels of diagonale witte lijnen en onleesbare barcodes als gevolg van lintkreuken, dankzij Toshiba ‘s anti-lintkreukfunctie.
   
 6. Een duurzame leverancier
  Kiezen voor Toshiba, is kiezen voor een duurzame printoplossing. Toshiba zet zich sterk in voor verantwoord ondernemen en het creëren van duurzame producten. Bovendien verbruiken je printers weinig stroom wanneer ze in stand-by modus staan. Zo bespaar je niet alleen kosten, maar ben je ook milieuvriendelijk.

Eenvoudig labels creëren

Alle printers van Toshiba zijn uitgerust met BarTender (UltraLite) labelsoftware. Hiermee kan je snel en eenvoudig je eigen labels ontwerpen en printen. Maak je liever gebruik van voorgedefinieerde etiketontwerpen? Bij BarTender vind je een reeks bestaande templates die je hiervoor kan gebruiken. Bovendien zijn de labelprinters makkelijk te integreren in je bestaande bedrijfsnetwerk, waardoor je vanuit je eigen databases gegevens kan importeren in BarTender, om je etiketten te ontwerpen.

Verder worden dankzij Toshiba ‘s rotary cutter de labels eenvoudig afgesneden, zonder dat het printproces onderbroken wordt en ongeacht de dikte van de labels. Het label kan gemakkelijk losgemaakt worden van het rugpapier, door middel van een peel-off module.

Steeds betrouwbare informatie

Toshiba helpt je bij de optimalisatie van je productieproces en magazijnbeheer, door je op snelle wijze de nauwkeurige realtime gegevens te bezorgen die je nodig hebt. Dit is mogelijk door integratie van de RFID-technologie, oftwel Radio Frequentie Identificatie, in het aanbod industriële printers en mid-range printers. BarTender biedt volledige RFID-ondersteuning om tijdens het printen de chip te programmeren, waarmee je snel de juiste gegevens kan verwerven over je productstromen.

RFID biedt alvast vele voordelen:

 • Eenvoudige tracking en tracing van je producten
 • Actuele en juiste informatie, die snel beschikbaar is
 • Nauwkeurig inzicht in je voorraad
 • Vele tags in één keer kunnen lezen en de informatie registreren
 • Geen tijdrovende scanning meer
 • Je optimale voorraad bepalen
 • De productstromen volledig in kaart brengen, zodat bestellingen tijdig bijgestuurd kunnen worden
 • Snelle ROI, door tijdsbesparing en efficiënte inzet van personeel

Kortom, met Toshiba labelprinters verhoog je de efficiëntie van je bedrijfsomgeving. 

Heb je interesse in Tosbiba labelprinters of wens je advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier, we helpen je graag verder. Ook voor een onderhoudscontract kan je bij ons terecht. 

Download onze brochure van Toshiba labelprinters voor meer informatie.