TRAINING - Microsoft Teams

  • VRIJDAG 06.03.2020 | 8u30 tem 16u00 => VOLZET

  • BIJKOMENDE DATUM = VRIJDAG 13.03.2020  | 8u30 tem 16u00 => VOLZET

  • BIJKOMENDE DATUM = DONDERDAG 30.04.2020 | 8u30 tem 16u00 => VOLZET

  • GREENVILLE : Centrum Zuid 1111, 3530 Houthalen

  • GRATIS

  • Taal Nederlands

  • Lesgever: Hans Demeyer - Supplier of Optimism & Transformation

Hans Demeyer - Microsoft Teams

Mis deze Masterclass niet en ontdek hoe Microsoft Teams uw werk en leven kan vereenvoudigen. Na deze deep dive van 1 dag begrijpt u de echte waarde van Microsoft Teams als samenwerkingsplatform. 

Inhoud

De masterclass start met een uitgebreide demo van de mogelijkheden van Teams. Vervolgens leert u welke componenten Teams bevat onder de motorkap en waar en hoe welke gegevens worden verwerkt en opgeslagen. We delen inzichten over het Microsoft netwerk en de impact op beveiliging en performantie en zetten u op weg rond planning, governance en life cycle management. We sluiten af met de integratie van telefonie.

Learnings

Na het volgen van deze masterclass begrijpt u de waarde van Microsoft Teams als platform voor de toekomst. De verworven kennis zal voor comfort zorgen wanneer u aan anderen uitleg mag geven of vragen rond Teams mag beantwoorden. U heeft meteen ook alle kennis in huis om zelf te starten.

Voor wie

Deze training is gemaakt voor IT-Professionals in bedrijven.

Er is geen voorkennis vereist. Nieuwsgierigheid volstaat.

Leerwijze

De sessie wordt klassikaal gegeven. Het staat de deelnemers vrij om hun PC mee te brengen om enkele dingen ter plaatse uit te proberen (en of mails te beantwoorden tijdens delen die hen minder interessant lijken).

Trainer

Hans Demeyer is een ervaren trainer/inspirator die zich in de voorbije 30 jaar specializeerde in het omtoveren van complexe materie in hapklare en verteerbare verhalen. Hij is geliefd in de ICT sector waar je hem geregeld voor o.a. Microsoft aan het werk kan zien. Je vindt Hans ook in diverse bedrijven waar hij als coach individuen en teams begeleidt doorheen verandering en groei.

AGENDA

08:30 - Welkom & Ontbijt

09:00 - Teams demo

09:30 - Een bezoek achter de schermen van Microsoft Teams

10:30 - Pauze

10:45 - Essentiële planning stappen voor je met Teams begint

11:15 - Governance & life cycle management - best practices

12:15 - Lunch

13:00 - Beveiliging and Compliance

14:00 - Pauze

14:15 - Voice integratie scenario's (phone system, direct routing, MS Global network)

15:15 - Wrap-up and Q&A

15:30 - Afsluitende drink

16:00 - Einde

NO SHOW FEE

Om u op een comfortabele manier te informeren voorzien we een ruim budget. Wij rekenen dan ook op uw aanwezigheid bij inschrijving. Bij afwezigheid zonder annulatie, zijn we genoodzaakt 75 euro aan te rekenen. Annulaties worden aanvaard tot 1 week voorafgaand aan de training via [email protected].