Terug naar overzicht

Stijlvolle apparaten met een duurzaam karakter en uitstekende prestaties. Microsoft Surface biedt je tal van mogelijkheden zodat jouw medewerkers snel en efficiënt kunnen werken én samenwerken, vanuit eender welke locatie. Ontdek hoe Microsoft Surface bijdraagt aan jouw digitale werkplek.

Microsoft Surface Pro 7+

De Surface Pro 7+ levert je uitstekende prestaties en een snelle werking, dankzij de 11e Gen Intel® Core™ processor. Geniet van een optimale gebruikservaring, zowel als tablet of als laptop, en verbeterde batterijduur, tot wel 15 uren. Ervaar bovendien een nog veiligere verbinding met de optionele LTE Advanced Pro.

Behaal ongeziene snelheden met Surface Pro 7+

 

     

 

Microsoft Surface Pro X

Overal en altijd verbonden met de Microsoft Pro X, waar en wanneer je maar bent. Deze ultra dunne 2-in-1 devices zijn eenvoudig mee te nemen en kunnen na elke oplaadbeurt tot wel 15 uren gebruikt worden. Omdat de veiligheid van jouw gegevens erg belangrijk is, biedt de Pro X uitstekende security oplossingen dankzij LTE Advanced Pro.

Het ideale apparaat voor onderweg én op je werkplek.

 

     

 

Microsoft Surface Go 2

Multitasking was nog nooit zo eenvoudig met de Surface Go 2. Deze apparaten zijn zodanig ontworpen dat ze licht zijn van gewicht, makkelijk draagbaar, en zowel als laptop en tablet gehanteerd kunnen worden. Dankzij een groot, helder scherm van 10.5″, duale Studio Mics en full HD camera’s, geniet je een fantastische ervaring met Microsoft Teams.

Laptop én tablet, in één compact en ultradun toestel.

 

     

 

Microsoft Surface Laptop 4

De Surface Laptop 4 bevat het allemaal: snelle werking, uitstekende prestaties, kwaliteitsvolle geluid en beeld, én stijl. De Studio Mics vangen je stemgeluid op en niet de ruis op de achtergrond. Zorgt fel of laag licht in je omgeving voor slechte beeldkwaliteit? Ook dat is geen probleem voor de Surface Laptop 4 videocamera. Het licht design en de ultra-dunne vormgeving van de laptop zorgt ervoor dat deze apparaten eenvoudig draagbaar zijn. Behoud bovendien de controle over gevoelige data, dankzij de verwisselbare hard drive.

Stijlvolle laptops met uitstekende beeld en geluidkwaliteit.

 

     

 

Microsoft Surface Laptop Go

Handig apparaat om mee te nemen, door zijn licht gewicht en ultradunne vormgeving. De Surface Laptop Go biedt de ideale balans tussen prestaties, batterijduur en stijl. Na elke oplaadbeurt kan je tot 13 uren gebruik maken van de apps die je nodig hebt. Ervaar bovendien uitstekende geluid- en beeldkwaliteit, dankzij Omnisonic speakers, dual Studio Mics en een HD camera. Om altijd en overal jouw gegevens veilig te bewaren, bevatten deze devices een verwisselbare hard drive en een Fingerprint Power Button, waarmee je snel en veilig de laptop kan opstarten.

Snel en veilig overal ter beschikking.

 

     

Microsoft Surface Book 3

Maak je gebruik van veeleisende applicaties? Dan is de Surface Book 3 echt iets voor jou! Grote ontwerpprojecten, grafische apps, 3D modellen, videobewerking en noem maar op. Allemaal tegen een ongeziene snelheid en maximale efficiëntie, dankzij Intel Iris Plus Graphics of Nvidia GTX 1650 Max-Q 4GB. Pas hem bovendien aan aan jouw manier van werken, als laptop of als tablet.

 Krachtige laptops met een optimale snelheid

 

    

Microsoft Surface Duo

Twee dunne, hoge resolutie touchscreens. Kies zelf hoe je je tweedelig scherm gebruikt; dichtgeklapt als één scherm, twee verschillende apps tegelijkertijd op de twee schermen, of één app over de twee schermen heen. Surface Duo biedt je handige opties om slim gebruik te maken van je beeldschermen. Ontelbare mogelijkheden voor al de applicaties die je gebruikt.

 Slim werken met Surface Duo

 

    

 

Microsoft Surface Studio 2

Ideaal voor de meest intensieve projecten en applicaties. De Surface Studio 2 bevat een groot scherm, te gebruiken in staande of liggende modus. Kwaliteitsvol gebruik van Microsoft Teams, dankzij een heldere voorcamera, uitstekende mics en kristalheldere stereo 2.1 speakers met Dolby® Audio™ Premium.

Ga creatief aan de slag met Surface Studio 2

     

     

 

Microsoft Surface Hub 2S

Vergroot de kracht van samenwerken met de Surface Hub 2S. Een uitstekende keuze als digitaal interactief whiteboard, meetings platform en hulpmiddel om handig met je teamgenoten samen te werken, documenten te delen en conversaties te houden. Combineer het scherm met handige accessoires, zodat je altijd en overal het beste uit je team kan halen.

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig! 

 

     

 

Surface Go 3

De meest draagbare Surface touchscreen 2-in-1 is perfect voor je dagelijkse taken, huiswerk en games. Surface Go 3 is ontworpen om het beste van Windows 11 te laten zien en is geoptimaliseerd voor digitale pen en touch, plus een snellere Intel® Core™-processor, batterij die de hele dag meegaat, veelzijdigheid van tablet naar laptop en ingebouwde Microsoft-beveiliging. 

Surface Pro 8

Werknemers zijn flexibeler dan ooit. Dat geldt ook voor Surface Pro 8. Schrijf in laptopmodus, presenteer met meerdere schermen in bureabladmodus of teken een contract op het scherm in tabletmodus. Surface Pro 8 is een 2-in-1 laptop voor zakelijk gebruik die gemaakt is om zich aan te passen. Surface Pro 8 is beschikbaar vanaf midden januari 2022.

Microsoft Pro 8

Surface Laptop Studio

 
Een hele nieuwe manier van werken. Werk zoals je wilt, of het nu gaat om het compileren van code op een krachtige zakelijke laptop, multitasking terwijl je in een dockingstation in een perfecte hoek staat of om het schetsen van ideeën op een krachtige creatieve studio. Surface Laptop Studio is beschikbaar vanaf midden januar 2022.

Microsoft laptop studio

Surface Duo 2

Open twee schermen en ontdek onbegrensde mogelijkheden voor apps, e-mail, vergaderingen en gesprekken die nooit van uw zijde wijken. Nu met bliksemsnelle 5G, geoptimaliseerde audio in elke modus en een nieuwe triple-lens camera om momenten vast te leggen, te bewerken en te delen. Meer dan een telefoon, nieuwe dual-screen ervaringen voor Microsoft 365 wachten, plus Xbox gaming, streaming, en elke Android ™-app in de Google Play Store. Surface Duo 2 is beschikbaar vanaf midden november 2021.

 

Heb jij jouw keuze al gemaakt? Dan kan je vlot je bestelling plaatsen via onze webshop!

Wens je toch nog extra informatie? Contacteer dan zeker ons sales team via [email protected] of telefonisch via 011 60 90 10.