Terug naar overzicht

LastPass onthoudt al jouw wachtwoorden, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Verbind medewerkers veilig en gecontroleerd met hun werk, van toegang tot verificatie.

LastPass EuroSys verdeler

"DOE DE GRATIS ONLINE SECURITY CHECK en kom te weten welke kwetsbaarheden over jouw bedrijf/domein publiek beschikbaar zijn op het internet. Deze info zou een hacker in de eerste fase ook ontdekken!"

Wachtwoorden zijn een belangrijk onderdeel in de beveiliging van je accounts en je bedrijf. Om het hackers zo moeilijk mogelijk te maken, houd je je best aan enkele richtlijnen voor deze wachtwoorden. Kies bijvoorbeeld voor een langer wachtwoord met een combinatie van kleine letters, grote letters, cijfers en speciale tekens. Kies ook voor elke account een ander wachtwoord, toch zeker voor de belangrijke accounts. Deze richtlijnen maken je wachtwoorden veiliger, maar daarom niet gemakkelijker om te onthouden. Zeker niet als je dan ook nog eens regelmatig je wachtwoorden verandert, wat wel aanbevolen is. Gelukkig hebben we daar een veilige oplossing voor.

LastPass

LastPass is de automatische piloot voor al jouw wachtwoorden. Sla je wachtwoorden op in LastPass en heb ze zo altijd bij de hand. Aanmelden was nog nooit zo veilig en eenvoudig. 

Verificatie, toegang en wachtwoorden: LastPass beheert ieder toegangspunt voor jouw organisatie, zodat je risico's kunt afdekken en tegelijkertijd de productiviteit van werknemers kunt verhogen.

lastpass eurosys

Voordelen LastPass

 • ​Veilige wachtwoordopslag
  Geef jouw medewerkers een eigen kluis voor de gebruikersnamen en wachtwoorden van al hun professionele accounts en toepassingen.
   
 • Handig wachtwoord delen
  Vergemakkelijk het delen van wachtwoorden voor werknemers en bescherm tegelijkertijd de toegang tot jouw bedrijfsgegevens.
   
 • Gestroomlijnd aanmelden
  Alle aanmeldingsgegevens worden geregistreerd en ingevuld zonder de workflow van werknemers te onderbreken.
   
 • Gecentraliseerd beheer
  Je kunt beleidsregels afdwingen en opvolgbare inzichten in het wachtwoordgedrag van werknemers opvragen via een dashboard voor de beheerder.
   
 • Vereenvoudigd gebruikersbeheer
  Je kunt gebruikers direct toevoegen en verwijderen of het beheer automatiseren met directory-integratie.
   
 • Toegang vanaf elke locatie
  Waar jouw werknemers ook werken, ze hebben hun wachtwoorden altijd bij zich. Op elk apparaat.

lastpass rapportage eurosys

Contacteer ons voor een live demo of een voorstel op maat van jouw bedrijf!