Terug naar overzicht
WatchGuard Platinum Partner
Maak een afspraak

WatchGuard - Network Security

WGONE_Platinum_Logo.jpeg

EuroSys is Platinum Partner van WatchGuard, als enige in de Benelux.

WatchGuard helpt u verder met Network Security en Multi-Factor Authentication


Network Security

Waar een firewall vroeger enkel de internettoegang regelde tot één of meerdere servers binnen het netwerk, zijn de verwachtingen vandaag zoveel hoger; denk hierbij bijvoorbeeld aan antivirus en spam-blocking. WatchGuard speelt in op deze verwachtingen met een aantal extra beveiligingslagen, zoals intrusion prevention, webfiltering, application control, APT-blocking, data loss prevention en reputatiecontrole. Op deze manier biedt WatchGuard u de zekerheid dat al het ongewenste verkeer gefilterd wordt, vooraleer het uw bedrijfsnetwerk kan bereiken.

watchguard firewall eurosys

Het is niet zonder reden dat WatchGuard in 2018 voor het vierde jaar op rij door Gartner erkend werd als Visionary:
  • De modulariteit van de producten, waarbij u exact de security-componenten kan gebruiken die u nodig hebt en extra componenten kan toevoegen wanneer deze noodzakelijk worden.

  • De rapportagemogelijkheden via Dimension geven u ongeziene inzichten in uw netwerk.

  • De mogelijkheid om zich als firewall snel aan te passen aan nieuwe bedreigingen, met bijvoorbeeld de APT Blocker; een innovatieve sandboxing-oplossing voor geavanceerde malware.

Bovendien biedt WatchGuard een Total Security strategie met Threat Detection & Response (TDR). Threat Detection and Response (TDR) is een abonnement dat volledig met de Firebox integreert. Dankzij vroegtijdige detectie kan TDR de gevolgen van uitbraken verminderen. TDR verzamelt en analyseert data van de Firewall en endpoints in uw netwerk om bedreigingen proactief te detecteren en erop te reageren. TDR is uniek voor WatchGuard.

Extra informatie

  • Voor meer info over de Total Security strategie kan u ons webinar bekijken. In het webinar laten we zien dat de combinatie van alle Firebox security indicatoren samen echt het verschil uitmaken. Dankzij de Total Security strategie bestrijdt u ransomware en andere bedreigingen zeer effectief.
  • Wenst u graag nog meer informatie? Klik dan op deze link om te weten te komen hoe een WatchGuard Firebox omgaat met Ransomware zoals Cryptolocker: How to prevent RansomwareOf kom meer te weten via dit eBook: A Practical Guide to combating Advanced Malware
  • EuroSys koos jaren geleden al voor WatchGuard als dé oplossing voor netwerkbeveiliging. Lees het volledige persbericht. 

WatchGuard AuthPoint, multi-factor authenticatie 

Ruim 61 procent van de IT-managers met minder dan 1.000 werknemers gelooft dat MFA-diensten zijn ontworpen voor grotere organisaties dan die van hen. De nieuwe Cloud-enabled AuthPoint-oplossing van WatchGuard biedt eenvoudig te beheren, kostenvriendelijke multi-factor authenticatie.

AuthPoint is een flexibele clouddienst waarvoor geen speciale hardware nodig is. Gebruikers identificeren zichzelf via de AuthPoint-app van WatchGuard.

De belangrijkste functies zijn:

AuthPoint-App – De AuthPoint-app voor mobiele telefoons geeft de gebruiker een overzicht van alle inlogpogingen. De app maakt gebruik van pushmeldingen, eenmalige wachtwoorden of QR-codes voor degenen zonder internetverbinding. Bovendien ondersteunt de app oplossingen van derden, zoals Google Authenticator, Facebook- en Dropbox-toegang en meer.

Mobile Device DNA – WatchGuard hanteert een innovatieve benadering van gebruikersauthenticatie die Mobile Device DNA heet. Mobile Device DNA onderscheidt gekloonde inlogpogingen van legitieme. De AuthPoint-app maakt gepersonaliseerde ‘DNA-handtekeningen’ voor de apparaten van gebruikers en voegt deze toe aan het authenticatieproces. Authenticatieberichten die niet afkomstig zijn van een telefoon van een legitieme gebruiker worden geweigerd.

Cloudgebaseerd beheer – De AuthPoint-service is een cloudgebaseerde oplossing met een handige, intuïtieve interface waarmee bedrijven rapporten en waarschuwingen kunnen bekijken en implementaties kunnen configureren en beheren. AuthPoint werkt volledig vanuit de cloud en vereist geen apparatuur op locatie. Dit bespaart op dure implementatie- en beheeractiviteiten.

Integraties van derden – Het ecosysteem van WatchGuard omvat tientallen integraties van derden met AuthPoint. Op die manier kunnen organisaties het authenticatieproces inzetten voor allerlei gevoelige cloudapplicaties, VPN’s en netwerken. Bovendien ondersteunt AuthPoint de SAML-standaard, waardoor gebruikers met een enkele inlogprocedure toegang krijgen tot een breed scala aan applicaties en services.

Wenst u meer informatie over de beveiligingsoplossingen die WatchGuard te bieden heeft voor uw netwerk? Neem dan zeker contact op met onze specialisten.

WatchGuard Security: steeds in evolutie om uw netwerk te beschermen tegen bedreigingen. Past zich als firewall snel aan nieuwe bedreigingen aan!