Whitepaper Bescherming tegen ransomware

whitepaper ransomware

Ransomware of gijzelsoftware betekent een streep door de rekening voor jouw organisatie of bedrijf. Letterlijk. En de omvang van het probleem stijgt. Tijd om actie te ondernemen en de nodige voorzorgen te nemen. Laat je niet gijzelen door cybercriminelen.

Kreeg je al te maken met gijzelsoftware? De kans bestaat, want uit cijfers blijkt dat almaar meer organisaties en bedrijven er slachtoffer van worden. Niet alleen grote bedrijven maar ook KMO’s en kleine organisaties. De gevolgen zijn groot, op korte én lange termijn. En zoals zo vaak geldt dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Gelukkig bestaan er oplossingen en kan je voorzorgen nemen.

Wat is ransomware nu eigenlijk?

Ransomware of gijzelsoftware geraakt via phishing e-mails of malafide websites en dito downloads op jouw pc. Eenmaal op jouw pc versleutelt het jouw bestanden en heb je geen toegang meer tot jouw gegevens. Via een boodschap op jouw scherm vragen de cybercriminelen losgeld.

Wil je meer weten over ransomware, donwload dan hieronder onze whitepaper.

Gratis whitepaper

In deze whitepaper leggen we uit wat ransomware precies is, hoe het werkt en welke schade het aanricht. Maar we formuleren vooral een antwoord op de vraag ‘Hoe hou ik gijzelsoftware weg uit mijn onderneming of organisatie?’ En natuurlijk helpen we je graag verder bij EuroSys.

Vul jouw gegevens in en ontvang onze whitepaper
 
Marketing by