Bekijk de webinar over Bitdefender

Webinar Bitdefender: bied het hoofd tegen de gestegen risico’s van cybercriminaliteit dankzij de nieuwe modules van Bitdefender

Via de nieuwe modules van Bitdefender willen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich beter kan blijven beschermen tegen de actuele dreigingen van cybercriminelen. Daarom willen we tijdens dit webinar graag verder inzoomen op de mogelijkheden die deze security upgrades te bieden hebben.

Ben jij benieuwd naar de meerwaarde voor jouw bedrijf? Via dit webinar geeft Bart Cuypers van Fieldtrust je alle informatie omtrent de werking en noodzaak van deze nieuwe security modules:

  1. ATS: Met de meest vergevorderde artificiële intelligentie algoritmes op de markt gaat de module Advanced Threat Security (ATS) al op zoek naar afwijkend gedrag en anomalieën van een systeem, nog voor een bestand wordt uitgevoerd.
  2. SA: De module Sandbox Analyzer (SA) zorgt voor een diepgaande analyse van verdachte files in een beveiligde virtuele omgeving.
  3. EDR: Tenslotte maakt de module Endpoint Detection & Respons (EDR) een globaal overzicht van alles wat er zich afspeelt op een machine om zo een sneller en beter inzicht te krijgen van eventuele dreigingen.

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je de link om de webinar te herbekijken.