Bekijk het webinar over Enplug

Heb je interesse in de oplossing van Enplug en wil je graag zien wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan het webinar dat we hierover opgenomen hebben. Deze video geeft je een goed beeld van wat Enplug te bieden heeft.

webinar digital signage enplug eurosys

Wat mag je van dit webinar verwachten?

Informeren en communiceren door het weergeven van inhoud aangepast aan de specifieke behoeften van jouw klanten wordt steeds belangrijker in onze digitale wereld. Met onze gebruiksvriendelijke signage oplossing stuur je gemakkelijk jouw schermen aan. Doe jouw aanpassingen in een handomdraai, verander items waar en wanneer je maar wilt. Enplug is de krachtigste en eenvoudigste online software om schermen aan te sturen en te beheren.

Wat mag je van deze demo verwachten? In deze demo ga je zien hoe gebruiksvriendelijk Enplug werkt. De verschillende apps worden weergeven en tonen aan hoe je relevante en recente informatie kan weergeven zonder elke dag bezig te zijn met digital signage. Verder tonen we dat digital signage meer is dan droge informatie weergeven. In slechts 30 minuten krijg je een goed beeld van wat Enplug kan. 

  1. App Market Platform 
  2. Instant interactie met social media
  3. Altijd up-to-date
  4. Beheer vanop afstand 
  5. Veilig dankzij de SSL-verbinding
  6. Bepaal zelf welke content wanneer op elk scherm staat

Deze webinar wordt gegeven door Michael Timmers, Digital Sales Consultant EuroSys.

 

Vul hier jouw gegevens in en wij sturen je de link naar de video toe.