Herbekijk het webinar over Enplug

Op vrijdag 24 mei 2019 organiseerden we een webinar over Enplug. Heeft u het webinar gemist, maar wenst u toch graag de info? Vul dan onderstaand formulier in om de recording van het webinar te bekijken.

webinar digital signage enplug eurosys

Wat mag u van dit webinar verwachten?

Informeren en communiceren door het weergeven van inhoud aangepast aan de specifieke behoeften van uw klanten wordt steeds belangrijker in onze digitale wereld. Met onze gebruiksvriendelijke signage oplossing stuurt u gemakkelijk uw schermen aan. Doe uw aanpassingen in een handomdraai, verander items waar en wanneer u maar wilt. Enplug is de krachtigste en eenvoudigste online software om schermen aan te sturen en te beheren.

Wat mag u van deze demo verwachten? In deze demo gaat u zien hoe gebruiksvriendelijk Enplug werkt. De verschillende apps worden weergeven en tonen aan hoe u relevante en recente informatie kan weergeven zonder elke dag bezig te zijn met digital signage. Verder toon ik dat digital signage meer is dan droge informatie weergeven. In slechts 30 minuten krijgt u een goed beeld van wat Enplug kan. 

  1. App Market Platform 
  2. Instant interactie met social media
  3. Altijd up-to-date
  4. Beheer vanop afstand 
  5. Veilig dankzij de SSL-verbinding
  6. Bepaal zelf welke content wanneer op elk scherm staat

Deze webinar wordt gegeven door Michael Timmers, Digital Sales Consultant EuroSys.

 

Vul hier uw gegevens in en wij sturen u de recording toe.