Online afspraken maken via Microsoft Bookings

Met jouw Microsoft 365 Business Premium, Microsoft 365 Business Standard, A3/A5 of E3/E5 licentie heb je toegang tot Bookings.

Bookings is een applicatie om op een eenvoudige manier afspraken te beheren. Via een reserveringspagina kunnen jouw klanten een afspraak plannen. Zij ontvangen een bevestigingsmail en een agenda-uitnodiging. Ook in deze applicatie kunnen klanten zelf hun afspraak annuleren, indien nodig. Bovendien kan je ook telefonisch afspraken inboeken via Bookings. Zo beheer je al jouw reservaties op één plek.

Volg deze stappen en maak jouw reserveringspagina in Microsoft:

  1. Log in met jouw Office 365 account
  2. Navigeer naar de Bookings app
  3. Voer je organisatiegegevens in om in te loggen
  4. Personaliseer je pagina op het bookingsportaal
  5. Stel een tijdslot in (Houd rekening met openingsuren)
  6. Koppel jouw Outlook-agenda
  7. Publiceer je weblink

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.

De klant kan via de link het gewenste tijdstip aanduiden, zijn gegevens invullen en de afspraak reserveren.

Microsoft Bookings

Deze reserveringstool is dus gemakkelijk op te zetten en eenvoudig in gebruik voor jou en jouw klanten. Er zijn tevens geen extra kosten aan verbonden, doordat deze applicatie in jouw licentie aangeboden wordt. Kortom, het is een simpele oplossing voor het maken van online afspraken en reservaties. Begin er vandaag mee en service jouw klanten op de best mogelijke manier tijdens deze coronacrisis. Ook na deze periode van strenge maatregelen rond het Coronavirus biedt deze applicatie een oplossing en brengt ze verlichting in jouw dagdagelijkse werkroutines.

Heb je hulp nodig bij het instellen of het gebruik van dit voorgestelde online afsprakenplatform? Aarzel niet en contacteer ons. Wij helpen jou graag verder.

Business Productivity Team

EuroSys