Terug naar overzicht
acer
Maak een afspraak

Acer for Education

acer for education eurosys laptops onderwijs

Voor devices voor het onderwijs werken bij hier bij EuroSys samen met Acer.

Waarom Acer?

Hun doel is om op scholen innovatie te stimuleren die leidt tot baanbrekende benaderingen van onderwijs, waarbij leeromgevingen worden gecreëerd die altijd beschikbaar, niet-lineair en met elkaar verbonden zijn. Die leeromgevingen stellen scholieren in staat nieuwe wegen te vinden die matchen met de uitdagingen die hen in de toekomst te wachten staan.

Uitgebreid portfolio 

Ze bieden een uitgebreid assortiment onderwijsvriendelijke tools, waaronder tablets, 2-in1-apparaten, laptops, Chromebooks, desktops, monitoren en projectoren, digital signage en mixed-reality-oplossingen, naast eigen software-oplossingen, software-oplossingen van derden en apps. Deze zijn allemaal ontworpen om de nieuwsgierigheid van scholieren te prikkelen en te zorgen voor een hoge betrokkenheid van de klas.

De beste service 

Dankzij hun gepersonaliseerde diensten en prijswinnende klantenservice en -ondersteuning helpen ze leraren, scholieren, scholen en onderwijsinstellingen technische problemen te voorkomen die het leerproces kunnen verstoren.

Opleidingsprogramma 

Het Acer Innovative School-programma ondersteunt actief scholen die de Acer-technologie hebben omarmd om nieuwe onderwijs- en leeromgevingen uit te proberen en te implementeren. Zij geven op deze manier scholieren de instrumenten die nodig zijn om 21e eeuwse vaardigheden te ontwikkelen.

Partners van Acer 

Het hechte partnernetwerk van Acer bestaat uit institutionele partners, alliantiepartners, professionele ontwikkelingspartners en partners in het onderwijs. Met het bieden van trainingen en ondersteuning werken zij allemaal aan de voortdurend veranderende behoeften van de onderwijswereld.

EuroSys Google for education partner

Ga voor meer info over de devices van Acer naar onze webshop of neem contact met ons op.

acer eurosys partner education

Innovatieve technologieën voor de scholen van morgen