Over ons

Altijd enkele stappen verder…

EuroSys biedt een totaalservice op vlak van ICT aan bedrijven en overheden én aan scholen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan altijd klaar voor het juiste advies op maat. Daarbij gaan we telkens enkele stappen verder dan u zou verwachten. Onze professionele klanten bedienen we vanuit één van onze twee business centers. Scholen kunnen terecht in ons kantoor in Aalst.

EuroSys voor scholen

Wij kennen de bijzondere behoeftes en uitdagingen van scholen op vlak van ICT. Met een beperkt budget wil iedereen uitgroeien tot de school van de toekomst. Het komt er dan op aan om met kennis van zaken de juiste keuzes te maken.

EuroSys heeft specialisten in dienst die een sterke pedagogische bagage combineren met kennis van IT. Zij zijn perfect geplaatst om u te adviseren over een draadloos netwerk op school, de aankoop van laptops of tablets voor uw leerlingen, de juiste software voor uw leerkrachten, smartboards en touchscreens voor in de klas, centrale netwerkinfrastructuur voor uw schooladministratie,… Onze specialisten halen het maximale uit uw IT-budget.
Geen schoolgebruiker? Ontdek EuroSys voor bedrijven en overheden.