Terug naar overzicht

Samen bekijken we welke laptop, tablet of desktop het best bij jouw school past.

client devices via EuroSys

Acer

acer for education eurosys laptops onderwijs

Hun doel is om op scholen innovatie te stimuleren die leidt tot baanbrekende benaderingen van onderwijs, waarbij leeromgevingen worden gecreëerd die altijd beschikbaar, niet-lineair en met elkaar verbonden zijn. Die leeromgevingen stellen scholieren in staat nieuwe wegen te vinden die matchen met de uitdagingen die hen in de toekomst te wachten staan.

Uitgebreid portfolio 
Ze bieden een uitgebreid assortiment onderwijsvriendelijke tools, waaronder tablets, 2-in1-apparaten, laptops, Chromebooks, desktops, monitoren en projectoren, digital signage en mixed-reality-oplossingen, naast eigen software-oplossingen, software-oplossingen van derden en apps. Deze zijn allemaal ontworpen om de nieuwsgierigheid van scholieren te prikkelen en te zorgen voor een hoge betrokkenheid van de klas.

De beste service 
Dankzij hun gepersonaliseerde diensten en prijswinnende klantenservice en -ondersteuning helpen ze leraren, scholieren, scholen en onderwijsinstellingen technische problemen te voorkomen die het leerproces kunnen verstoren.

Opleidingsprogramma 
Het Acer Innovative School-programma ondersteunt actief scholen die de Acer-technologie hebben omarmd om nieuwe onderwijs- en leeromgevingen uit te proberen en te implementeren. Zij geven op deze manier scholieren de instrumenten die nodig zijn om 21e eeuwse vaardigheden te ontwikkelen.

Partners van Acer 
Het hechte partnernetwerk van Acer bestaat uit institutionele partners, alliantiepartners, professionele ontwikkelingspartners en partners in het onderwijs. Met het bieden van trainingen en ondersteuning werken zij allemaal aan de voortdurend veranderende behoeften van de onderwijswereld.

EuroSys Google for education partner

acer eurosys partner education

HP

HP zet sterk in op kwalitatief hoogwaardige devices voor het onderwijs. Ze zijn ervan overtuigd dat leerlingen beter presteren als de leerkrachten een verbonden leerervaring kunnen creëren, en daar willen ze graag bij helpen.

De oplossingen van HP geven leerlingen altijd en overal toegang tot het lesmateriaal en de onderwijsprogramma’s. Ook overal kunnen samenwerken is een belangrijk topic bij HP. Aan de andere kant kijkt HP ook naar de individuele behoeften van leerlingen en stemmen ze de content af per leerling. Zo helpen ze cognitieve vaardigheden te ontwikkelen en leren in en buiten het leslokaal interessanter te maken.

HP biedt docenten ook de tools om de resultaten van de leerlingen te meten. Zo kunnen ze de leerlingen beter opvolgen en ondersteunen.

HP levert hardware, software en diensten die niet alleen jouw leerlingen beter laten presteren, maar die ook jouw totale gebruikskosten doen dalen. Bovendien biedt HP materiaal en trainingen voor leerkrachten om hen te helpen technologie beter bij het lesgeven te kunnen gebruiken.

HP Education Editions
Speciaal voor het onderwijs ontwikkelde HP een gamma producten met de naam Education Editions (EE). HP vroeg feedback aan duizenden docenten, leerlingen en leidinggevenden en baseerde zich op deze input om deze Education Editions te maken. Om als EE-device te worden erkend moet het toestel op vier vlakken aan strenge criteria voldoen: robuuste behuizing, lange batterijduur, 2x2 wireless van de hoogste kwaliteit en ingebouwde tools om les te geven en te leren. Het resultaat zijn producten gebouwd voor mobiele, gemengde lesomgevingen. Ze hebben tot doel om altijd en overal creativiteit en samenwerking te bevorderen. 

hp education editions eurosys

Testcriteria
Voor een toestel aan het criterium ‘robuuste behuizing’ voldoet, moet het de MIL-STD 810-duurzaamheidstetsts doorstaan. Voor het criterium ‘lange batterijduur’ moet een EE-product langer dan een schooldag meegaan. De toestellen voldoen aan het ‘wireless’-criterium door de geavanceerde 2x2 antenne-array met de nieuwste 802. 11ac-technologie. Deze technologie helpt leerlingen verbonden te blijven. De ingebouwde tools worden in de toestellen voorzien dankzij het HP School Pack 2.0. Dit pack voorziet de gebruikers van een groot aantal lesmogelijkheden en leerervaringen waarmee je meteen aan de slag kan. Voor de docenten is er HP Classroom Manager en HP Adaptive Learning. Dankzij deze tools kunnen ze onderwijs om maat van de leerlingen geven en zo elke leerling, ongeacht hun leerstijl, alle kansen geven. HP School Pack 2.0 is beschikbaar voor elk HP Windows-platform. 

hp laptops education editions eurosys
 

Dell

Dell heeft met de OptiPlex 25 jaar ervaring op het gebied van op de klant gebaseerde innovaties voor desktops door voortdurend aan te passen aan jouw manier van werken.

Nu met veelzijdige en ruimtebesparende modellen en de nieuwste generatie Intel® processors om al jouw potentieel te benutten.

Productiviteit zonder concessies
Genoeg vermogen voor de hele werkdag: nieuwste generatie Intel® Core™ processors voeden jouw werkdag als nooit tevoren.

Verhoog uw productiviteit
Het optionele Intel® Optane™ geheugen versnelt zelfs de kleinste, terugkerende taken door browsers sneller te starten en bestanden sneller en soepeler te openen.

Prestaties op afstand
De OptiPlex 3060 beschikt over de nieuwste 802.11ac Wave 2 Wi-Fi voor betere draadloze prestaties. 
Met Wave 2 blijft jouw desktop verbonden over grotere afstanden van jouw wifi-router en levert geweldige wifi-snelheden om sneller te streamen.

Gebouwd voor scholen
De Dell Education serie is ideaal voor het onderwijs,  met een ruim beeldscherm en een volledig afgedicht toetsenbord en touchpad

Deel latitude

Voor meer informatie over de verschillende toestellen of een offerte op maat, neem contact met ons op.

LocknCharge laptopkarren

Dankzij de laptopkarren van LocknCharge is het bewaren, opladen en beveiligen van laptops kinderspel. De oplossingen van LocknCharge passen zowel binnen scholen als in bedrijven.

We geven je graag een overzicht van de nieuwste producten die ontwerpen zijn om praktisch elk toestel te kunnen opladen.

Revolution 32 Charging Cabinet

Deze universele oplaadkast biedt plaats aan maar liefst 32 laptops en tablets (tot 17”). Toch is hij in grondoppervlakte maar half zo groot als de traditionele laptopkar. Dankzij de uitneembare rekken kan deze kast eenvoudig aangepast worden voor andere toestellen of als er nieuwe technologie bijkomt.

lockncharge revolution charging cabinet

Carrier 15 Charging Station

Deze oplossing is eenvoudig tegen een muur of op een bureau te monteren. Het laadt 10-15 toestellen en bevat de populaire draagmanden.

lockncharge carrier charging station

Putnam 18-C Base

Deze supercompacte laadstation is geschikt voor 18 Chromebooks of kleine laptops en heeft een innovatief en eenvoudig bedradingssyteem.

lockncharge putnam 18-c base

Joey 30 & 40 Carts

Deze karren kunnen 30 of 40 toestellen opladen, bewaren, beveiligen en vervoeren voor een lagere prijs. De karren zijn nu aangepast aan de hand van de feedback van de gebruikers. Een nieuwe kleur, verbeterde deurtjes en een nieuw bedradingssysteem is het resultaat.

lockncharge joey cart

Voor meer info over deze producten of voor het volledige gamma van LocknCharge, contacteer onze education consultant.