Dell Kace

Neem afscheid van de kosten en de complexiteit van traditionele softwarepakketten met de uitgebreide systeembeheeroplossingen van de KACE appliances. De KACE apparaten komen als een volledige, vooraf ingebouwde softwarebundel voor besturingsomgevingen en toepassingssoftware via een dedicated serverappliance.

De appliances elimineren veel van de kosten en complexiteit die gepaard gaan met de implementatie en het beheer van traditionele softwareoplossingen zoals hardware-aankoop, software-installatie, integratie, onderhoud en training. Ze bieden bovendien uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid dankzij een specifiek ontworpen oplossing die vooraf ingesteld, solide en zelfreparerend is.

De uitdaging
Systeembeheerspecialisten in organisaties van elke omvang moeten steeds meer doen met minder. Inventaris van hardware en software, patching, softwaredistributie en implementatie van besturingssystemen zijn slechts enkele van de taken die ze dagelijks moeten uitvoeren. Ze hebben innovatieve oplossingen nodig om deze uitdagingen eenvoudig en doeltreff end aan te gaan.

De opties
Op software gebaseerde oplossingen zijn meestal ontworpen voor de grootste ondernemingen en de vooraf vereiste software, hardware, services, onderhoud en training kunnen in sommige gevallen te duur en te complex zijn. Meestal zijn er geen specifi eke oplossingen ingebouwd en ontbreken er belangrijke functies. Nu bestaat er echter een alternatief.

De oplossing
De appliances van de KACE K-serie bieden organisaties van elke omvang de mogelijkheid voor end-to-end systeemmanagement en implementatie via betaalbare en eenvoudig te gebruiken appliances.

Voordelen van KACE
Allerlei soorten organisaties gebruiken appliances uit de K-serie om voordelen te behalen op uiteenlopende markten zoals onderwijs, nationale en lokale overheid, gezondheidszorg, financiële diensten, fabricage, juridisch en nog veel meer.
• Implementatie in één dag tijd
• Training in enkele uren via het internet
• Binnen een paar minuten upgraden
• Lage totale bedrijfskosten
• Geen voorwaarden voor hardware of software
• Geen toenemende professionele servicekosten
• Vrijwel geen administratie
• Intuïtieve interface via het internet

Wat Dell KACE anders maakt

Eenvoudig te gebruiken
Onze klanten kunnen meestal in één dag installeren en in enkele uren de training doorlopen via het internet. Alle functies van de KACE appliances worden gebruikt met een intuïtieve gebruikersinterface via het internet, waarmee geavanceerde administratieve taken kunnen worden uitgevoerd door beheerder van alle niveaus.

Compleet
De KACE appliances bieden vooraf geïnstalleerde functionaliteit om al uw systeemmanagementproblemen op te lossen, van de eerste systeeminstallatie tot het doorgaande beheer en verwijdering. Het zit allemaal in de appliance.

Betaalbaar
De KACE appliances bieden lage totale bedrijfskosten. Dit is een solide en zelf-reparerende apparaat zonder voorwaarden voor hardware of software en zonder toenemende professionele servicetarieven of andere verborgen kosten.

Dell Kace

Meer info of een voorstel op maat kan u aanvragen via [email protected]