Terug naar overzicht
hp education
Maak een afspraak

HP Education

HP zet sterk in op kwalitatief hoogwaardige devices voor het onderwijs. Ze zijn ervan overtuigd dat leerlingen beter presteren als de leerkrachten een verbonden leerervaring kunnen creëren, en daar willen ze graag bij helpen.

De oplossingen van HP geven leerlingen altijd en overal toegang tot het lesmateriaal en de onderwijsprogramma’s. Ook overal kunnen samenwerken is een belangrijk topic bij HP. Aan de andere kant kijkt HP ook naar de individuele behoeften van leerlingen en stemmen ze de content af per leerling. Zo helpen ze cognitieve vaardigheden te ontwikkelen en leren in en buiten het leslokaal interessanter te maken.

HP biedt docenten ook de tools om de resultaten van de leerlingen te meten. Zo kunnen ze de leerlingen beter opvolgen en ondersteunen.

HP levert hardware, software en diensten die niet alleen uw leerlingen beter laten presteren, maar die ook uw totale gebruikskosten doen dalen. Bovendien biedt HP materiaal en trainingen voor leerkrachten om hen te helpen technologie beter bij het lesgeven te kunnen gebruiken.

HP Education Editions

Speciaal voor het onderwijs ontwikkelde HP een gamma producten met de naam Education Editions (EE). HP vroeg feedback aan duizenden docenten, leerlingen en leidinggevenden en baseerde zich op deze input om deze Education Editions te maken. Om als EE-device te worden erkend moet het toestel op vier vlakken aan strenge criteria voldoen: robuuste behuizing, lange batterijduur, 2x2 wireless van de hoogste kwaliteit en ingebouwde tools om les te geven en te leren. Het resultaat zijn producten gebouwd voor mobiele, gemengde lesomgevingen. Ze hebben tot doel om altijd en overal creativiteit en samenwerking te bevorderen. 

hp education editions eurosys

Testcriteria

Voor een toestel aan het criterium ‘robuuste behuizing’ voldoet, moet het de MIL-STD 810-duurzaamheidstetsts doorstaan. Voor het criterium ‘lange batterijduur’ moet een EE-product langer dan een schooldag meegaan. De toestellen voldoen aan het ‘wireless’-criterium door de geavanceerde 2x2 antenne-array met de nieuwste 802. 11ac-technologie. Deze technologie helpt leerlingen verbonden te blijven. De ingebouwde tools worden in de toestellen voorzien dankzij het HP School Pack 2.0. Dit pack voorziet de gebruikers van een groot aantal lesmogelijkheden en leerervaringen waarmee u meteen aan de slag kan. Voor de docenten is er HP Classroom Manager en HP Adaptive Learning. Dankzij deze tools kunnen ze onderwijs om maat van de leerlingen geven en zo elke leerling, ongeacht hun leerstijl, alle kansen geven. HP School Pack 2.0 is beschikbaar voor elk HP Windows-platform. 

hp laptops education editions eurosys
 

HP zet sterk in op kwalitatief hoogwaardige devices voor het onderwijs. Ze zijn ervan overtuigd dat leerlingen beter presteren als de leerkrachten een verbonden leerervaring kunnen creëren, en daar willen ze graag bij helpen. ...