Terug naar overzicht

In dit nieuwe baanbrekende programma combineren we hardware, software, levenscyclus services en financiering in één totaaloplossing. YES! Een laptop vanaf €7,99/maand

YES programma van EuroSys ism OVWB

YES programma voor het onderwijs

Onze missie: de dagelijkse lasten en kosten van IT-beheer in het onderwijs verminderen.

Voldoende laptops op school voorzien is geen sinecure. Ofwel brengen de leerlingen zelf hun laptop mee ofwel koopt de school een deel laptops aan. Beide oplossingen hebben hun nadelen. Zo zijn de eigen laptops van leerlingen moeilijk te beheren en te beveiligen. En hoe ga je om met een defect? Bij laptops die van de school zelf zijn, speelt vaak het budget een grote rol. Daardoor worden verouderde toestellen langer in gebruik gehouden, met alle frustraties en extra werk van dien. Echt oplossingen kunnen we dat niet noemen.

Geen nood, EuroSys heeft de échte oplossing: YES! Your Education Solution.

YES! combineert hardware, software, levenscyclus services en financiering in één alomvattende oplossing, zodat je profiteert van één voorspelbare prijs per toestel per maand. Aangezien computerklassen niet meer vernieuwd moeten worden, is dit een kostenbesparende oplossing.

Wat zijn de voordelen van YES!?

 • Vanaf €7,99/maand voor een NIEUWE, betrouwbare en performante laptop (incl. antivirus voor volledige periode, Microsoft Office 365 Education A1, draadloze muis en draagtas).
 • ​Op het einde van de huurformule, een periode van 3 tot 6 jaar, worden deze toestellen refurbished/hergebruikt en ter beschikking gesteld van kansarme kinderen van jouw school of gemeente.
 • Deze toestellen krijgen dus een 2e leven, i.s.m. OVWB (Ondernemers voor een Warm België) = circulaire economie met gelijke digitale kansen voor ieder kind.
 • De dagelijkse lasten en kosten van IT-beheer verminderen.
 • Je profiteert van een voorspelbare budgetplanning.
 • Iedere leerling heeft zijn/haar eigen laptop.
 • YES! Helpdesk (24/7) telefonisch en via chat.
 • Herstelling hardware ter plaatse bij defect (zowel op school als bij de leerling thuis) na diagnose vanop afstand. 
 • Jouw ICT-coördinator krijgt tijd vrij voor pedagogisch-didactische ondersteuning.
 • Er worden alleen duurzame toestellen geleverd (cfr. militaire standaard 810G-Shock & Drop).
 • Beste prijs voor een kwalitatief hoogstaand product (zakelijk model).
 • Samen dichten we de digitale kloof in het onderwijs!

OVERZICHT TOESTELLEN

Ecologische voetafdruk

De zorgvuldig gekozen YES! laptopmodellen zorgen ervoor dat de fabrikant enkel duurzame laptops levert en na iedere cyclus krijgen deze toestelen een tweede leven (= hergebruik) bij kansarme kinderen indien de school kiest voor een YES! huurovereenkomst (vanaf 36mnd tot 72mnd looptijd).

Betaalbaar en zorgeloos

ICT zonder zorgen en met een vooraf bepaald budget is voortaan geen droom meer. Wij zijn er klaar voor om jouw school te ontzorgen. Jij ook? Neem dan meteen contact op met onze Education Consultant. Hij geeft je met plezier meer informatie en de juiste prijs op jouw maat. Je kan hem bereiken via het contactformulier.

Vul hiernaast jouw gegevens in voor meer informatie over ons YES-programma.

www.YES.be
www.ovwb.be