Terug naar overzicht
interactieve epson projector in de klas
Maak een afspraak

Interactieve projectoren

Epson-projectoren brengen leren tot leven

Wat verwacht u van een projector voor in de klas/aula? Dat hij eenvoudig in gebruik is en dat hij altijd perfect werkt? Dat hij goed is voor het milieu, maar natuurlijk ook voor uw budget? En dat hij levendige kleuren projecteert en toch kostenbesparend is? Dan bent u bij Epson aan het juiste adres. Hun installatie projectoren zijn uitgerust met de baanbrekende laserprojectietechnologie, zorgen voor buitengewoon heldere kleuren en projecteren afbeeldingen in Full HD-resolutie op een breedbeeldscherm. De ideale compagnon om uw lessen tot bij de studenten te brengen.

interactieve projector epson

De voordelen van een Epson-projector

  • Visuele perfectie
    De 3LCD- en laserlichtbrontechnologie zorgt ervoor dat u zelfs in helder verlichte ruimtes vlot kan presenteren. De technologie biedt een combinatie van hoge resolutie, helderheid en rijke kleuren voor de productie van levendige, boeiende afbeeldingen. Dankzij de gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst zijn de beelden nauwkeurig en drie keer zo helder, zonder dat een regenboog effect optreedt. Verder kan u ook de tint, saturatie en helderheid van elke kleur in het RGB- en CMY-kleurmodel aanpassen.
  •  Betrouwbaar
    Geniet van de gemoedsrust die deze projectoren met zich meebrengen. Niet alleen is de installatie heel gemakkelijk, ook de levensduur van de laser (tot 56.000uur) en de onderhoudscyclus van de filter (tot 30.000 uur) zorgen ervoor dat u zich geen zorgen moet maken. Door het onderhoud tot een minimum te beperken, kan u zich volledig op het lesgeven concentreren. Bovendien zijn deze projectoren uitgerust met een anorganisch fosfor wiel, wat zorgt voor een superieure licht- en hittebestendigheid en dus een hoge betrouwbaarheid.

interactieve projector epson in de klas

  • Veelzijdig
    Dankzij de 360° installatieflexibiliteit kan de projector overal geplaatst worden zonder verlies aan helderheid of beeldvorming. Deze flexibiliteit is het gevolg van een nieuwe reeks gemotoriseerde lenzen, inclusief een optionele lens met ultrakorte projectieafstand (UST). Verder beschikken deze projectoren over split screen presentaties, een tijdbesparende lens geheugenfunctie en een ingebouwde camera voor nauwkeurige beeldkalibratie. Dankzij de edge blending-technologie voegt u beelden van verschillende projectoren naadloos samen. Bovendien hebben deze projectoren de nieuwste 4K-beeldverbeteringstechnologie meegekregen. Deze technologie zorgt voor beelden met een uitzonderlijke scherpte en helderheid.

 epson projector

U merkt het, de projectoren van Epson mogen niet ontbreken in uw school.

Onze education consultant staat u graag bij met meer informatie en een offerte op maat. 

Breng leren tot leven met de projectoren van Epson